U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Wandeling

ITINERAIRES REMARQUABLES EN WALLONIE: N°18

Neem rechts een geasfalteerde weg. U laat het klooster van de Abbyes (oude heerlijkheid genoemd vanaf 1267) en een mooie hoeve achter u. U loopt over een stenen brug die over de Our uitsteekt. Na 3 in trappen aangelegde vijvers, geeft een eerste markering u de plaats, de hoogte en de te volgen richting aan. Op het toponymisch punt "Lonnay - alt 330 m", nodigt een markering u uit om de geasfalteerde weg te verlaten en links een stenen weg te nemen die gedurende 1 km langs de Our loopt. U heeft er een mooi zicht over het vlakbij gelegen dorp Our met zijn 17de-eeuwse kerk. Langsheen deze weg staan mooie eiken en ziet u aan de linkerkant meerdere rotsige toppen met grote barsten. U keert terug naar Beth via de weg die u op de heenweg volgde.


U kunt de wandelkaart hier downloaden. Voor meer info: Maison du Tourisme du Pays de Bouillon, quai des Saulx 12, 6830 BOUILLON Tel.: 061/46 52 11. E-mail: info@bouillon-tourisme.be. Internet: http://www.bouillon-tourisme.be.


Vertrek aan het gehucht Beth, tussen de dorpjes Opont en Our. Bereikbaarheid: Snelweg E411 of de N95 via Paliseul of Maissin. Parkeermogelijkheden in het centrum van het gehucht.

Lengte van het parcours: 8 km.
Duur: 2 heures.
Wegmarkering: Rode rechthoek

PLUSToeristische info over de gemeente PALISEUL

Ligging

Ligging