U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Fietsroute, Mountainbikeroute

350 kilometer per fiets in de Famenne

350 kilometer per fiets in de Famenne
© WBT - J.P. Remy

De Famenne per fiets, 350 kilometer onderling verbonden groene fietspaden in Marche-en-Famenne, Hotton, Durbuy, Nassogne, Rochefort en Somme-Leuze.

Dit groene netwerk voor tweewielers verbindt verschillende RAVeL-parcours in de Famenne. Het netwerk biedt 4 thematochten: sportief, historisch, natuur en attracties en familie.

Voor een maximum aan flexibiliteit zijn de routes aangeduid met knooppunten. De ideale oplossing om uw fietstocht samen te stellen of aan te passen naar wens.


Gemakkelijk en leuke fietstochten met de knooppunten

Dankzij de knooppunten kunt u uw fietstocht gemakkelijk aanpassen. Voor en tijdens uw ontdekkingstocht door de Famenne vindt u nieuw routes uit. En zonder risico op verloren te rijden! Het netwerk van trage wegen heeft tal van herkenningpunten aangeduid met een nummer. Deze punten zijn niet alleen herkenningspunten, maar ook knopen in het netwerk waar u een route kunt wijzigen. Dankzij deze talrijke scharnierpunten kunt u tijdens uw fietstocht beslissen om uw traject in te korten of te verlengen.


De Famenne

De Famenne is een uitzonderlijk natuurlijk erfgoed tussen de provincies Namen en Luxemburg. U vindt er opmerkelijke toeristische attracties zoals de steden Rochefort, Marche en Durbuy, de Grotten van Han-sur-Lesse of de valleien van de Lesse, de Lhomme en de Ourthe. De Famenne dat is ook grandioze en verrassende landschappen afgewisseld met momenten van pure ontspanning. De Famenne met de fiets: het ideale middel om de pracht van de Ardense bossen en de typische architectuur van onze dorpen te ontdekken!

Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 84 22 25 83
  • via fax : +32 (0) 84 22 25 93
  • online : http://www.famenne-a-velo.be
  • via e-mail : info@famenne-a-velo.be

PLUSToeristische info over de gemeente MARCHE-EN-FAMENNE

Ligging

Ligging