U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Wandeling

LES PROMENADES DE HASTIERE - LES JOURNAUX

  • Vertrekpunt
    Office du Tourisme de Hastière-sur-Meuse
    Rue Marcel Lespagne 27
    5540 HASTIERE-LAVAUX (HASTIERE)Belgium

  • KAARTEN: Google Maps

Kom Hastière ontdekken: de natuurlijke rijkdom, de gastronomie, en de historische bezienswaardigheden tijdens deze wandeling door een groene streek.


Lange wandeling : neem de weg naar links, door het veld. Bij het kleine kruispunt gaat u rechtdoor en stapt u op een klein weggetje het bos in. Op de grand-route, draait u rechts af en volgt u de weg. Bewonder de grotten van de Pont d'Arcole en de rotsen van Tahaut.
Neem de Ferdinand Champt straat om terug te keren.
Korte wandeling : neem de weg naar rechts richting Inzemont. Op het punt van het plateau, ziet u op uw rechterkant de oude boerderij van Crupet. Stap naar Inzemont langs de drinkplaats. Als u in het dorp bent aangekomen, sla dan recht het pad in dat in lussen naar Hastière loopt. Houd even halt in " Belvédère " waar u een prachtig uitzicht op de vallei hebt. Stap verder naar beneden om terug te keren naar Hastière.


Begin: Place Emile Binet. Neem de route de Givet. Neem na het stadion van Brogniez de weg rechts en volg de groene tekens. Schitterende vergezichten over Hermeton-sur-Meuze en de dam. Neem in het bos het pad op ongeveer 500 rechts. Stap het einde nog zo'n 200 meter verder. U hebt nu 2 mogelijkheden:
1) een lange wandeling: 3 uur 30.
2) een korte wandeling: 1 uur 30.

Lengte van het parcours: 13 km.
Duur: 3 heures.

Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 82 64 44 34
  • via e-mail : tourismehastiere@scarlet.be

PLUSToeristische info over de gemeente HASTIERE

Ligging

Ligging