U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Vakantieverblijf : Landelijk Verblijf

Landelijk verblijf n° 1 "Amandine" - Ambly - 2/4 p 2 épis

Landelijk verblijf n° 1 "Amandine" - Ambly - 2/4 p

"AUX GITES DE L'AM'"

3 verblijven in het hart van een landelijk dorp gelegen, aan de rand van de bossen, in een schitterende tuin van 1.5 ha. De streek beschikt over een rijke flora en fauna. Tal van rondritten voor wandelaars en fietsers. Talrijke lokale animaties. Streekproducten. Zonnepanelen, bronwater.

'AMANDINE' - Gelijkvloers verblijf ingericht in de voormalige stallingen van een oude boerderij. Aparte ingang. Benedenverd.: salon/eetk. (TV, divanbed 1x2 p.), eethoek (keramisch fornuis, elektr. oven, vaatwasmach., diepvr., wasmach.), volledig ingerichte badk. voor minder validen (bad/douche, WC), 1 k. (2x1 p.). Boomgaard. Petanque.


Gîte Amandine werd erkend voor de ontvangst van andersvaliden door het ANLH (Nationale Stichting voor de Huisvesting van Gehandicapte Personen) en geklasseerd door de VZW Gamah (Actiegroep voor een betere toegankelijkheid voor gehandicapten) en Indice Passe-Partout.


Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.


Capaciteit: 2 - 4 personen, 1 kamer

Comfort voor kinderen TERRAS TUIN DIEREN NIET TOEGELATEN BARBECUE PARKING Gîtes de Wallonie TELEVISIE VAATWASMACHINE WASMACHINE GITE PANDA - WWF BABYMATERIAAL FRANÇAIS NEERLANDAIS AFGESLOTEN TERRAIN NIET-ROKERS Bébé Tendresse

Reserveer

  • via e-mail : chantal@giteamandine.be
  • telefonisch op : +32 (0) 84 21 48 98
  • via fax : +32 (0) 84 21 48 98

Mme VAN PEVENAGE Chantal
Rue Principale 5a
6953 Ambly

Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 84 21 48 98
  • via fax : +32 (0) 84 21 48 98
  • online : http://www.giteamandine.be
  • via e-mail : chantal@giteamandine.be

PLUSToeristische info over de gemeente NASSOGNE

Ligging

Ligging