U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Bezoek : Chocolatier

Laurent Gerbaud Chocolatier

Laurent Gerbaud Chocolatier
© VISITBRUSSELS - E.DANHIER

Laurant Gerbaud heeft ervoor gekozen om met een exclusieve mengeling te gebruiken die samengesteld is uit 2 soorten cacaobonen: de Trinitario, van oorsprong uit Madagascar, en de Nacional, die enkel in Ecuador wordt geteeld.


Boetiek, atelier, tea-room, themaproeverijen, bezoeken aan het atelier, incentives en live vervaardiging van pralines en chocolaatjes, verjaardagen en animaties voor kinderen.
Openingsuren boetiek: van maandag tot zondag van 10u30 tot 19u30.
Openingsuren atelier: van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u.



Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 511 16 02
  • via fax : +32 (0) 2 511 57 02
  • online : http://www.chocolatsgerbaud.be
  • via e-mail : info@chocolatsgerbaud.be

Ligging

Ligging