U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

 
Home >
Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Praktische informatie

Huis voor Toerisme van de Brabantse Ardennen

De Brabantse Ardennen bieden natuur, cultuur en ontspanning voor het hele gezin in de buurt van Brussel, in de provincie Waals-Brabant.

Gelegen en zuidwesten van Brussel omvat de toeristische regio van de Brabantse Ardennen de gemeentes Chaumont-Gistoux, Grez-Doicieau, Ottignies-Louvain-la-Neuve, Rixensart en Waver.

Deze gastvrije regio is rijk aan een natuur die geschikt is voor wandelingen en uitstapjes met de kinderen, bijvoorbeeld naar het Bois des Rêves en naar het Meer van Genval of voor meer sportieve activiteiten zoals het bomenparcours van Avonturenpark Waver.

Fans van het witte balletjes vinden er twee kwalitatieve golfterreinen, ideaal om je swing te oefenen. Voor wie avontuurlijker is aangelegd, is het attractiepark Walibi Belgium in Waver the place to be.


Maar in de Brabantse Ardennen vind je ook opmerkelijk bouwkundig en cultureel erfgoed dat je kan ontdekken in het Museum van Louvain-la-Neuve, in het beroemde Hergémuseum of de Aula Magna.

Wil je je verblijf verlengen of er op uit trekken in de buurt van Brussel, dan vind je er hotels, landelijke gîtes en gastenkamers bij de vleet.

Praktisch

Het Maison du Tourisme des Ardennes brabançonnes is dagelijks (behalve Kerstmis en Nieuwjaar) open.

Openingsuren
Maandag en dinsdag van 8.30 tot 17 uur
Van woensdag tot zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur.
Zon- en feestdagen, van 10 tot 16 uur.


Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 10 23 03 52
  • via fax : +32 (0) 10 23 03 56
  • online : http://www.mtab.be
  • via e-mail : info@mtab.be

Kaart