U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Shopping

Wattitude, de winkel met 100% Waals design in Luik

Wattitude, de winkel met 100% Waals design in Luik
© Dominique Houcmant

De designwinkel Wattitude in het hart van Luik heeft een exclusief aanbod van producten «100% made in Wallonia».

Dat wil zeggen dat de producten van Wattitude zijn ontworpen en/of gecreëerd en/of geproduceerd in Wallonië. Een mooi lokaal initiatief voor liefhebbers van design.

Wattitude ontvangt je graag in de Rue Souverain-Pont nr 7, het nieuwe lifestyle winkelgebied van Luik. De wijk stond al bekend om de vele leuke en goede restaurantjes in het hart van de stad waar nu ook andere creaties made in Wallonia te vinden zijn.


Kwaliteit en Eco-friendly

Je vindt er vele soorten producten: ‘culinaire specialiteiten’, ‘mode’, ‘design’, ‘muziek’, ‘boeken en illustraties’ en ‘speciaal voor kinderen’. Wattitude biedt producten van goede kwaliteit en zoveel mogelijk eco-friendly gemaakt. 

Het idee voor Wattitude komt voort uit een aantal bevindingen: de belangstelling voor lokale producten groeit, met name voor kwaliteitsproducten die het liefst zo duurzaam mogelijk zijn geproduceerd. Consumenten houden van producten van goede kwaliteit en met een goed verhaal. Het aanbod van Wattitude sluit naadloos aan bij deze consumentwensen.

Zorgvuldige selectie
Tussen durf en authenticiteit: dat kenmerkt de producten van deze winkel waar de beste Waalse talenten een plek krijgen. Wattitude is een combinatie van exclusieve modeaccessoires, decoratieve objecten en kleine meubels, bijzondere delicatessen, boeken, cd's en andere verrassingen die je als bezoeker nieuwsgierig maakt naar deze winkel. Zo vind je vast iets bijzonders voor jezelf of voor een ander om cadeau te geven.Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 497 62 53 53
  • online : http://www.wattitude.be/
  • via e-mail : info@wattitude.be

PLUSToeristische info over de gemeente LIEGE

Ligging

Ligging