U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

 
Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Praktische informatie

Valleien van vestingen en kastelen

In het hart van de provincie Namen wacht Dinant en de Boven-Maas regio u op. Laat je verleiden door de vele burchten, de schoonheid van de bossen en de watersportactiviteiten.


Laat je de geschiedenis van de middeleeuwse kastelen en ruïnes vertellen. Verken de Dinantse Boven-Maas regio en bewonder de mysterieuze sfeer die rond de plaatsen hangt. Van de  Citadel tot de kastelen, langs de ruïnes en de tuinen, kan je het mooiste historische erfgoed van Wallonië hier terugvinden.


De regio biedt verschillende routes aan voor wandel-, fiets- en paardrijtochten langs de weides, bossen, langs de rivieren of  de wegen. Herbron jezelf en snuif de plattelandlucht op. Ontspan je op het water ... vaar de    Lesse in kajak af, geniet van een cruise op de Maas of huur een klein bootje zonder vergunning, op je eigen tempo.


De Dinantse Boven-Maas regio biedt ook een waaier aan verblijfsmogelijkheden aan, voor ieder wat wils ongeacht de duur van je verblijf.


De keuken is overal heerlijk, van in de gastronomische restaurants tot in de kleinere gezellige bars. En verlaat Dinant zeker niet vooraleer je een heerlijke Dinantse koek geproefd heeft.Welkom in de Dinantse multimedia

Klik op deze link en ontdek twee nieuwe applicaties die je de Dinantse Boven-Maas regio op een originele manier laten ontdekken.

Romantisch aan de voet van de rots in Dinant, sportief kajakken op de Lesse of een historisch verblijf, de Dinantse Boven-Maas regio zal je nooit teleurstellen. 

Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 82 22 28 70
  • via fax : +32 (0) 82 22 77 88
  • online : http://www.dinant-tourisme.com
  • via e-mail : info@dinant-tourisme.com

Kaart