U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Bars

Mappa Mundo

Mappa Mundo
© OPT - Thomasblairon.be

Kom naar de Mappa Mundo, een mythische bar in de Sint-Gorikswijk in Brussel en geniet van de warmte van een Ierse pub in een latinosfeer.

  • Beleef de sfeer
  • Deel de sfeer
  • Geniet van een versnapering tussendoor
Mappa Mundo is een gezellige bar en dé ideale locatie om met vrienden samen te komen en wat te relaxen. Gelegen in het hart van de jonge en trendy Sint-Gorikswijk vormt de Mappa Mundo een van de sterkhouders op het plein.


Inrichting

Met zijn gigantische tapkast in wit marmer en zijn houten interieur dat voor een warme en intieme sfeer zorgt, is Mappa Mundo een typische pub. De scheidingsmuren worden tijdens de zomer groot open gezet zodat het terras in de bar overgaat.

De kaart

Op de drankkaart staan naast Guinness van de tap, Tsjechische Pilsner en Belgische trappisten ook verschillende soorten rum, tequila en cocktails zoals daiquiri-framboos en mojito. Een tip voor de liefhebbers van deze laatste dranken: ze worden ook per liter geserveerd!


Honger?

Aarzel niet om de tapas en hapjes te proberen. Eenvoudige, maar hartige en tongstrelende gerechtjes! Elke zondag, Mappa Mundo brunch vanaf 12u. Op het zonnige terras of in het gezellige interieur, de Mappa Mundo is de cocktail die u nodig heeft!

Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 514 33 55
  • online : http://www.mappamundo.com
  • via e-mail : info@mappamundo.com

Ligging

Ligging