U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
famillesBezoek : Frituur

Chez Fernand

Chez Fernand
© Top 49 - Fritkots Bruxelles.

Laurent is nog altijd tevreden dat hij de "Supreme" gevonden heeft. Samen met zijn frieten is de hamburger het hoofdproduct geworden van "Chez Fernand".

Een rond zacht broodjes, een steak van 100% puur rundsvlees, een laagje sla, twee schijfjes tomaat, wat uiringen en saus.

Laurent heeft de familiale fakkel overgenomen en zet de traditie van kwaliteitsfrieten verder. Sinds zijn 16de snijdt hij zijn bintjes zelf en daar zal zeker geen verandering in komen.

Maar hij is jong en ambitieus en wil "iets extra" uitvinden dat zijn frieten in de kijker zet. Tijdens een voedingssalon, kiest hij voor het Family Pack aan € 6, een immense portie frieten voor 4 à 5 personen.


In 2006 passeren de dürüms, maar hij blijft nog altijd op zijn honger zitten. Tal van culinaire gadgets verschijnen in zijn etalage om even snel weer te verdwijnen.

Zijn echte meerwaarde, evenwaardig aan zijn knapperige goudgele frieten vindt hij in 2009 in een TV-programma over de Verenigde Staten. Het gaat over hamburgers... Met zijn hand op de afstandsbediening, veert Laurent recht. Hij heeft zijn Graal gevonden: de Supême. Die natuurlijk perfect samengaat met een groot pak frieten.


© Julien Thomas


Ligging

Ligging