U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Bezoek : Recreatiepark, Park/Tuin, Kasteel, Provinciaal Domein - Park

4 soleilsProvinciaal Domain van Hélécine

Provinciaal Domain van Hélécine
© OPT / J. Kouprianoff

Het geklasseerde neoclassicistische kasteel uit de XVIIIde eeuw biedt u een prestigieuze infrastructuur voor uw zaken op een uitzonderlijke locatie en in een opmerkelijke groene omgeving. Het domein dat hervormd werd tot seminariecentrum kan 10 tot 500 genodigden verwelkomen. De pronkzalen en de weelderige koepelzaal vormen een ideale omgeving voor de organisatie van recepties en bedrijfsevenementen. Het park van 28ha en het voorplein lenen zich perfect voor productvoorstellingen en andere evenementen.


Het Domein van het Kasteel omvat: - 12 uitgeruste aanpasbare zalen (didactisch materiaal beschikbaar) - 2 polyvalente zalen met 125 en 350 zitplaatsen. - een receptiezaal waar tot 500 mensen kunnen verwelkomd worden. Restauratie en service kunnen verzorgd worden door het Domein (streekmenu's, of kwaliteitsvolle gastronomische menu's) of door een traiteur van uw keuze. Andere troeven: - vissen, tennis, minigolf, paardrijden, speelterreinen, rondleidingen - proeven van het bier van de Abdij van Heylissem, onbeperkt parkeren - gemakkelijk bereikbaar: autosnelweg E40 Brussel-Luik - uitrit 26.


INDICE PASSE-PARTOUT: 030111 Het hele jaar gratis toegang. Speelpleinen gratis.


Toegankelijk voor andersvaliden Parking voor autocars Parking Restaurant Honden toegelaten Cafetaria Barbecuezone Speelplein PARKING VOOR TWEEWIELERS

Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 19 65 54 91
  • via fax : +32 (0) 19 65 51 57
  • online : http://domainehelecine.be/
  • via e-mail : chateauhelecine@skynet.be

PLUSToeristische info over de gemeente HELECINE

Ligging

Ligging