U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Bezoek : Chocolatier

Mary Chocolatier

Mary Chocolatier

Mary stelt u een wandeling van 45 minuten voor rond de geschiedenis van chocolade, van de Maya-beschaving tot de productie van onze pralines. De Maya- en Aztekengoden, de verovering van de nieuwe wereld... worden geprojecteerd op een reuzengrote muur. Bezoekers ontdekken de geschiedenis van Marie Delluc, de stichtster van Mary. Enkele voorwerpen onthullen de geheimen van chocolade. Een korte film nodigt bezoekers uit op een reis van cacaobomen tot praliné, van cacaobonen tot doosje en van boon tot koningschap. Uw zintuigen worden op de proef gesteld! Een glazen scherm scheidt de 'creatieruimte' van de 'bezoekersruimte'. Het biedt de hoogste hygiëne en laat bezoekers toe om onze ambachtelijke chocolatiers aan het werk te zien.


Groepsbezoeken: vanaf 20 personen. Toegangsprijs € 12,- per persoon (proeverij inbegrepen), van maandag tot vrijdag, van 9u tot 16u (laatste ingang om 15u30. Duur: ca 45 minuten.
Gids: € 50,-. Aankoop van doosjes mogelijk, parking voor bussen. Talen: Frans, Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Chinees, Russisch en Japans.
Workshops van 2 uur, toegangsprijs € 40,- per persoon.

Individuele bezoeken: van maandag tot vrijdag, van 9u tot 16u (laatste ingang om 15u30), toegangsprijs: € 8,- per persoon (proeverij inbegrepen).


Bedrijven: er is een zakenruimte voorzien voor bedrijfsklanten. Onze exclusieve lounge kijkt uit op de "tentoonstellingsruimte". Deze moduleerbare ruimte kan aangepast worden aan uw noden op vlak van filmprojecties en presentaties. In onze neutrale en klassieke vergaderzaal kunt u gesprekken en onderhandelingen tot een goed einde brengen.


Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 737 72 44
  • via fax : +32 (0) 2 737 72 49
  • online : http://www.mary.be
  • via e-mail : export@mary.be

Ligging

Ligging