U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Bezoek : Museum/Ontdekking, Monument, Theater/Opera, Art Deco, Bouwkundig Erfgoed

BOZAR - Paleis voor Schone Kunsten

BOZAR - Paleis voor Schone Kunsten
© BOZAR / Jerome Latte
BOZAR - Paleis voor Schone Kunsten
© BOZAR
BOZAR - Paleis voor Schone Kunsten
© BOZAR
BOZAR - Paleis voor Schone Kunsten
© BOZAR

Het Paleis voor Schone Kunsten is een architecturaal 'art deco'-meesterwerk van Victor Horta en een van de pareltjes van het culturele en architecturale erfgoed van België. Na een intensieve renovatie- en restauratieperiode, neemt het Paleis opnieuw zijn intrek in zijn oorspronkelijke ruimten met een netwerk van tentoonstellingszalen, theaterzalen en de 'Henry Le Bœuf'-zaal, een concertzaal met 2200 plaatsen, waar nieuwe multimediazalen werden aan toegevoegd.
Het Paleis voor Schone Kunsten van Brussel is ook een huis voor de kunsten, dat bruist van de culturele en artistieke activiteiten van internationaal niveau. Meer dan 250 concerten van kamer- of symfonieorkesten per jaar; een twintigtal tentoonstellingen; theater en dans, schrijvers en filmmakers ... zelfs een restaurant-kunstwerk.


De BOZAR BRASSERIE open zijn deuren. Voor de nieuwe sterrenchef David Martin: reservaties enkel telefonisch: +32 (0)2/503 00 00. Uren: Open 7 dagen op 7, 12u tot 23u.

Bezoek de BOZARSHOP, duizenden kunstboeken, CD's, DVD's... vele geschenkideeën en zelfs een kinderhoekje.

Reservatie voorstellingen: +32 (0)2/507 82 00.

Ontdek deze locatie in 360° amet © bruxelles.arounder.com

Bereikbaarheid: Trein: Centraal Station. Metro: Lijn 1: Centraal Station & Park - Lijn 2: Kunst-Wet. Tram: 92, 94. Bus: 27, 29, 34, 38, 63, 65, 66, 71, 71N, 95.


Prijzen tentoonstellingen: € 9,-. € 7,- voor -26-jarigen, studenten, senioren en groepen. € 3,50 voor -18-jarigen, scholen en werkzoekenden.
Kinderen jonger dan 12 jaar: gratis.Toegankelijk voor andersvaliden Parking voor autocars Parking Restaurant Cafetaria Winkel BEREIKBAAR PER TREIN EDUCATIEVE AFDELING PARKING VOOR TWEEWIELERS

Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 507 82 00
  • online : http://www.bozar.be
  • via e-mail : info@bozar.be

Ligging