U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
- : Architectuur

Het Kasteel Jemeppe, een andere manier van vergaderen

Bent u op zoek naar een rustige plaats om uw evenementen te organiseren? In het diepste hart van de Ardennen ligt het Kasteel Jemeppe. Het combineert een historisch kader met alle modern comfort, en dit in warme en verfijnde sfeer. De vier zalen (waarvan de laatste beschikbaar wordt op het einde van 2008) kunnen van 10 tot 300 gasten ontvangen. Ze zijn uitermate aangenaam, ze zijn gedecoreerd met een groot gevoel voor esthetiek en ze zijn bovendien zeer functioneel. Voor een meer informele sfeer zijn er de salons en ontvangstruimten. Het kasteel beschikt eveneens over 52 gastenkamers en daar komen er half 2009 nog eens 20 bij.


De gulle gastvrijheid en grote flexibiliteit van het Kasteel Jemeppe is gestoeld op het concept 'Zoals thuis', waarbinnen aan al uw noden en wensen voldaan kan worden. Zo kunt u tegen een vast dagtarief per persoon gebruik maken van de hele locatie en recreatiemogelijkheden.

Wacht niet langer, en kom onmiddellijk de unieke sfeer van het kasteel ontdekken, het perfecte kader om uw evenementen te doen slagen -zowel werkvergaderingen als ontspanningsactiviteiten.
Thema: Architectuur
Plaats: HARGIMONT
Talen: Frans, Engels, Duits, Nederlands, Russisch

Nadere inlichtingen


Toeristische info over de gemeente MARCHE-EN-FAMENNE

Informatie over de organisator

CHÂTEAU JEMEPPE (HARGIMONT)

In het hart van de Ardennen combineert het kasteel van Jemeppe een historische omgeving met modern comfort om een gastvrije en stijlvolle sfeer te creëren...
Lees meer
Adres:
Rue Félix Lefèvre 24
6900 HARGIMONT (MARCHE-EN-FAMENNE)
Tel.:+32 (0) 84 22 59 01


Ligging

Ligging