U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Kids : Ontdekking

Schenk je kinderen een weekendje in de Belgische Ardennen!

Schenk je kinderen een weekendje in de Belgische Ardennen!
© Ardennes Etape
Schenk je kinderen een weekendje in de Belgische Ardennen!
© Ardennes Etape
Schenk je kinderen een weekendje in de Belgische Ardennen!
© Ardennes Etape
Schenk je kinderen een weekendje in de Belgische Ardennen!
© Ardennes Etape

De vakantiehuizen van Ardennes-Etape beantwoorden aan álle wensen van álle gezinsleden, zonder uitzondering. Je beleeft er een perfecte familievakantie.

Een ruime tuin, speelruimte en zwembad. Jacuzzi voor de ouders. Pingpongtafel, tafelvoetbal of pooltafel voor de adolescenten. En niet te vergeten: een babyparkje of een luierkussen. De geavanceerde zoekmotor stelt je in staat de vakantiewoning te vinden die perfect bij jou past. Een TIP: boek een verblijf van maandag tot vrijdag (midweek). Je krijgt vier overnachtingen voor de prijs van twee of drie.

Maak je keuze!

Familievakantie in de Ardennen, daar horen lange boswandelingen bij, of een tocht langsheen het bergriviertje van de Ninglinspo.  In de zomer geniet je van de afvaart van de Lesse in een kajak.


Gids Ardennes-Pass

Bij aankomst in jouw vakantiewoning ontvang je de Gids Ardennes-Pass. Deze Gids is onmisbaar voor een geslaagde vakantie, staat boordevol toeristische informatie en bevat bovendien nog tal van fikse kortingen voor de beste activiteiten in de regio. Railbike, dierenparken, karting, safaritochten, kajakken, musea,... Er is wat voor alle leeftijden en alle wensen!

De Gids Ardennes-Pass bevat nog een toeristische kaart met de ‘best of the Ardennes’. Ardennes-Etape biedt niet enkel het perfecte vakantiehuis, maar garandeert je de allerbeste vakantie-ervaring in de Belgische Ardennen.


Waarom Ardennes-Etape kiezen?

Ardennes-Etape is dé specialist in de verhuur van de allermooiste vakantiehuisjes in de regio van de Ardennen. Met meer dan 13 jaar ervaring en een ligging in het midden van de mooie Ardennen is Ardennes-Etape de beste keuze voor jouw volgende trip naar de Ardennen.

Het doel van Ardennes-Etape is de vakantiegangers kennis te laten maken met het allerbeste wat de Ardennen te bieden hebben.

In één van de 1400 vakantiehuisjes, van gezellige chalets voor twee personen tot luxe villa’s voor 40 personen, geniet je altijd van de allerbeste service.

De Ardennes-Etape website staat bovendien bol van toeristische informatie en is zeer eenvoudig in gebruik.

Neem een kijkje op de website en gebruik de zoekmachine om het perfecte huisje te vinden voor jouw familieweekend in de Belgische Ardennen.

Ardennes-Etape toont je het allerbeste van de Ardennen!


Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 80 29 24 00
  • online : http://www.ardennes-etape.be?utm_source=WBT&utm_medium=club_familleNL&utm_content=HP&utm_campaign=BENL_2014
  • via e-mail : info@ardennes-etape.com

PLUSToeristische info over de gemeente STAVELOT

Ardennes Etape (STAVELOT)

Laat u verwennen door de gastvrijheid van de Ardennen... Ardennes-Etape koos voor u meer dan 1000 vakantiehuizen, van de meest comfortabele tot de meest luxueuze....
Lees meer
Adres:
Ster 3B
4970 STAVELOT
Tel.:+32 (0) 80 29 24 00


Ligging

Ligging

We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van de prijs. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.