U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Modewijken : Mode & Design

Naamsestraat - Matonge - Sint-Bonifatius - Flagey: "Koninklijk, exotisch en trendy"

Naamsestraat - Matonge - Sint-Bonifatius - Flagey: "Koninklijk, exotisch en trendy"
© WBT - Thomas Blairon

Leer vier emblematische wijken van een internationale hoofdstad kennen. Vanuit het centrum van de stad krijgt de mode koninklijke allures.

In de Naamsestraat en vooraleer ze uitmondt aan de Naamse Poort, treft u enkele pareltjes aan van de Belgische en internationale ontwerpers.

Langs de Elsense Steenweg, gaat uw blik onvermijdelijk naar de kleurrijke winkeltjes van Matonge. Deze exotische omweg brengt u naar het hart van Sint-Bonifatius, een art nouveau wijk waar architect Ernest Blérot zijn stempel naliet.

De sfeer wordt duidelijk anders wanneer we de trendy en hiphopsfeer achter ons laten voor de culturele Flageywijk. Romantici en liefhebbers van architectuur kiezen ongetwijfeld voor de heerlijke wandeling langs de vijvers.


Flagey (IXELLES)

De " Paquebot " (het passagiersschip), dat in 1998 van de ondergang werd gered door een Belgische privé-groep en werd omgedoopt tot "Flagey", is gereed om een nieuw leven aan te...
Lees meer
Adres:
Place Sainte-Croix
1050 IXELLES
Tel.:+32 (0) 2 641 10 20We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van de prijs. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.