U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
famillesKids : Familie

Een bezoek voor het hele gezin in Brussel: Autoworld

Een bezoek voor het hele gezin in Brussel: Autoworld
© Autoworld
Een bezoek voor het hele gezin in Brussel: Autoworld
© Autoworld
Een bezoek voor het hele gezin in Brussel: Autoworld
© Autoworld
Een bezoek voor het hele gezin in Brussel: Autoworld
© Autoworld

Bezoek Autoworld Brussels met het hele gezin! Ontdek samen de wonderlijke geschiedenis van de auto. 


Autoworld is een uniek museum in Brussel. Onder een immense koepel in staal en glas, vertellen meer dan 205 auto's uw kinderen de spannende geschiedenis van de automobiel, sinds het einde van de 19de eeuw tot vandaag.

 

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar

 • Leuke audiogidsen beschikbaar in het Frans, Nederlands, Engels en Duits om alles te leren over de geschiedenis van de auto. Aan het onthaal krijgen je kinderen een plannetje van het museum met 20 infopunten die ze tijdens hun bezoek kunnen scannen.

 • De schimmen in het museum, een rondleiding in het donker met zaklampen (enkel voor groepreservaties).


 • Rondleidingen Een enthousiaste gids legt de geschiedenis van de auto uit aan de kinderen. Hij laat hen kennismaken met de auto's van hun grootouders en misschien wel die van hun overgrootouders. Hoogtepunt van het bezoek: de "Sport & Competie"-zone met de ruimte gewijd aan Michel Vaillant, de belangrijkste autopiloot uit het stripverhaal. De rondleiding is aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Duur: ongeveer 90 minuten. Op reservatie.

 • Love Bugs Parade Elk jaar wordt Autoworld op de zondag het dichtste bij Valentijn "the place to be" voor alle liefhebbers van Kevers. Tijdens deze gezellige dag verzamelen meer dan 200 VW-kevers voor het museum en maken ze een tocht door de straten van Brussel.

 • Voor tieners

  • Een toekomst op wieletjes: ludiek en leerrijk. Op 8 interactieve terminals kunnen tiener hun kennis verdiepen op verschillende domeinen die te maken hebben met de automobielsector, zoals de evolutie van het design, van de consumptie. Gratis en zonder reservatie.
  • Herstelwerkplaats Elke eerste zondag van de maand, kunt u de herstelwerkplaats ontdekken van de historische wedstrijdwagens fan de Formula Club Belgium.
  • De Michel Vaillant zone met de echte racewagen en alle BDS tot hun beschikking.

  Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 736 41 65
  • online : http://www.autoworld.be
  • via e-mail : info@autoworld.be

  Autoworld Brussels | Internationaal Automobielcentrum in Brussel (BRUXELLES)

  Autoworld, de meest indrukwekkende autoverzameling ter wereld, die in 1986 in het grootse Wereldpaleis werd ingehuldigd....
  Lees meer
  Adres:
  Palais Mondial de l'Automobile
  Parc du Cinquantenaire 11
  1000 BRUXELLES
  Tel.:+32 (0) 2 736 41 65


  Ligging

  Ligging

  We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van de prijs. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.