U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Arrangement : Geschiedenis

The Time Travel Company - 'The Battle of the Bulge' tours

The Time Travel Company - 'The Battle of the Bulge' tours
© www.thetimetravelcompany.com
The Time Travel Company - 'The Battle of the Bulge' tours
© www.thetimetravelcompany.com
The Time Travel Company - 'The Battle of the Bulge' tours
© www.thetimetravelcompany.com
The Time Travel Company - 'The Battle of the Bulge' tours
© www.thetimetravelcompany.com

Circuit van verschillende dagen in het spoor van de Slag om de Ardennen - The Battle of the Bulge - in gezelschap van gespecialiseerde Belgische gidsen.

The Time Travel Company
is een Belgische touroperator die verschillende herinneringscircuits ontwikkelt rond historische gebeurtenissen in Europa. Het bedrijf creëerde een aantal circuits met als thema Slag om de Ardennen die voornamelijk bestemd zijn voor een Engelstalig publiek.

Behalve heel wat historische sites zoals de belangrijkste locaties van de Slag om de Ardennen, de begraafplaatsen ter ere van de gevallen Amerikaanse soldaten en het gloednieuwe 'Bastogne War Museum', kunt u tijdens de georganiseerde rondritten plaatselijke toeristische bezienswaardigheden bezoeken zoals brouwerijen, chocoladefabrieken, kastelen, enz. Ook een exclusief bezoek aan Shape (Supreme Headquarters Allied Powers Europe) in Mons is mogelijk.


De plaatselijke gidsen zijn verzot op militaire geschiedenis en kennen de streek als hun broekzak. Ze hechten veel belang aan het emotionele aspect in de inhoud van de programma's.

All-inclusive formule met maaltijden in uitstekende restaurants, overnachting in luxueuze hotels en toeristische bezoeken.
Vervoer voorzien vanaf de luchthaven Brussel-Nationaal

Ontdek de verschillende programma's

 • The Essential Tour: bezoek de belangrijkste plaatsen van herinnering in verband met de Slag om de Ardennen in de provincies Luxemburg en Luik.

  6 dagen
  met tussenstops in onder andere Spa, Amerikaanse begraafplaats Henri Chapell, in Baugnez en Bellevaux (Malmedy), La Gleize (Stoumont), Bastogne met een bezoek aan het gloednieuw Bastogne War Museum, Bastogne Barracks, Achouffe (Houffalize)... maar ook een bezoek aan het Shape in Mons.


Voorwaarden

 • Geldig :

 • The Extended Tour: een uitgebreider bezoek dat zich uitbreidt tot het Groothertogdom Luxemburg.

  8 dagen
  inclusief hetzelfde programma als dat van 'The Essential Tour', maar daar bovenop, een 2-daags bezoek aan het Groothertogdom Luxemburg: National Military History Museum van Diekirch, Vianden, Luxemburg stad...

 • The Academic Tour: een analyse van de militaire strategie en een diepgaandere blik op de Slag om de Ardennen en de impact op de huidige militaire organisaties.

  Twee tochten van 4 dagen mogelijk in functie van de seizoenen: de Route des Massacres in de lente en de Route de Bastogne à Bastogne in de herfst.


Neem een kijkje op de website voor meer praktische informatie over de data, de prijzen en de reservatie van de verschillende circuits. Programma's over 14-18 en Waterloo en bezoeken in andere talen zijn ook mogelijk op aanvraag.Reserveer

 • online : https://thetimetravelcompany.checkfront.com/reserve
 • via e-mail : info@thetimetravelcompany.com

PLUSToeristische info over de gemeente BASTOGNE

Bastogne War Museum, Herdenkingscentrum van de Tweede Wereldoorlog (BASTOGNE)

Het Bastogne War Museum, het nieuwe herdenkingscentrum voor de Tweede Wereldoorlog neemt je mee naar de grootste veldslagen van 40-45....
Lees meer
Adres:
Colline du Mardasson 5
6600 BASTOGNE
Tel.:+32 (0) 61 21 02 20


The Time Travel Company (BEAUVECHAIN)


Lees meer
Adres:
Rue de la Station 17
1320 BEAUVECHAIN


Ligging

Ligging

We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van de prijs. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.