U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Kids : Ontdekking

Het Labyrint, een intrigerend en ludiek thematisch familiespel

Het Labyrint, een intrigerend en ludiek thematisch familiespel
© Asbl Labytourisme
Het Labyrint, een intrigerend en ludiek thematisch familiespel
© Asbl Labytourisme
Het Labyrint, een intrigerend en ludiek thematisch familiespel
© Anne Ginetti
Het Labyrint, een intrigerend en ludiek thematisch familiespel
© Asbl Labytourisme

Kom met je gezin naar het Labyrint van Durbuy, een attractiepark waar je elke zomer een andere themavoorstelling te zien krijgt.

De hele zomer lang opent het park de gangen van zijn maïsveld waar je in een reuzenlabyrint acteurs aan het werk kunt zien: van 05/07 tot 31/08, de weekends van september, 4 en 5/10 van 10 tot 19 uur (laatste toegang om 17 uur – pauze tussen 13 en 14 uur). Opgelet, er kunnen misschien wel buitenaardse wezens verscholen zitten in een of andere hoek…


De troeven voor je kinderen

 • Kinderen van 3 tot 6 jaar houden van het labyrint van de kleintjes: het minilabyrintbiedt heel wat verrassingen en veel vermaak voor jonge avonturiers.
 • Kinderen van 6 tot 12 jaar houden van het deurenlabyrint:  geef het juiste antwoord op een reeks vragen en vind je weg door een kluwen van gangen.

  Nieuw in 2014 is hier de Sentier Pied Nu
  : trek je schoenen uit en stap over verschillende materialen. Je voetzolen ervaren vergeten of nieuwe sensaties...

  Zet jullie zintuigen op de proef in de Donkere Wereld, een labyrint dat gehuld is in duisternis. In het pompoenenveld kan je vanaf september je eigen pompoen plukken (meer dan 13 variëteiten) en mee naar huis nemen. In de tuin van de beroemde labyrinten ontdek je reproducties van beroemde labyrinten.


 • Tieners houden van het pedagogische labyrint over de biodiversiteit: 620 m² bloemperken om de bescherming van het milieu te begrijpen. Het 13-proevenspel zorgt voor enorm veel plezier: apenbrug, 3D-hersenbreker, drijfzand oversteken, challenge over de 5 zintuigen zijn maar een paar voorbeelden van de proeven die in het reusachtige maïsdoolhof verborgen zijn.
  Nieuw in 2014...: het blindenlabyrint: scherm je ogen af en zoek je weg in een parcours met hindernissen en zintuiglijke proeven. Lachen en gieren gegarandeerd!

Aan het einde van jullie bezoek

Ouders en kinderen halen hun hart op in de biologische moestuinen. Leer er hoe je thuis je eigen tuin vol vergeten groenten kan aanleggen.

Er is ook een restaurant, een cafetaria en een winkel. Honden niet toegelaten.


Nadere inlichtingen

 • telefonisch op : +32 (0) 86 21 90 42
 • via fax : +32 (0) 86 21 32 66
 • online : http://www.lelabyrinthe.be
 • via e-mail : info@lelabyrinthe.be

PLUSToeristische info over de gemeente DURBUY

Het Labyrint van Durbuy, elk jaar een ander thema (BARVAUX)

In 2014 stelden het Labyrint van Durbuy en de buitenaardse wezens u een ontmoeting voor in een verafgelegen sterrenstelsel. Wat wordt het thema in 2015?...
Lees meer
Adres:
Rue Basse Comènne
6940 BARVAUX (DURBUY)
Tel.:+32 (0) 86 21 90 42


Ligging

Ligging

We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van de prijs. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.