U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Hotel

Hotel Crowne Plaza Brussels - Le Palace ****

Crowne Plaza Brussels - Le Palace, een 4-sterren Palace hotel geïnspireerd op de Art Nouveau in hartje Brussel.

De belangrijkste troef van het Crowne Plaza Brussels - Le Palace is zijn centrale ligging. Dit 4-sterrenhotel ligt op het Rogierplein, de ideale uitvalsbasis voor je zakenreizen of toeristische trips in Brussel. Tweede aantrekkingskracht is zijn kader en stijl. Dit historische gebouw uit 1908 werd volledig gerenoveerd met behoud van zijn Belle Epoque oorsprong.

De gemeenschappelijke ruimtes en kamers zijn geïnspireerd op de Art Nouveau en het oeuvre van Gustav Klimt. Als je daarmee geen orginele en romantisch toets aan je verblijf geeft!


Een comfortabel en gastronomisch verblijf

Het hotel beschikt over 354 prachtige Nouveau-kamers inclusief kwaliteitsbedden met heerlijke kussens, airconditioning en gratis onbeperkte Wifi.

Het Restaurant Nouveau Taste stelt je een innovatieve selectie voor met ruimte voor ontdekking van Belgische specialiteiten. Elk gerecht wordt bovendien vergezeld van een wijnsuggestie. De Bar Deco Verre heeft voor jou meer dan 35 Belgische bieren in de aanbieding. Welkom in België, het land van het bier...


Voor je conferenties en seminaries

Het hotel Crowne Plaza Brussels - Le Palace is een referentie voor conferenties in Brussel. Het hotel biedt je niet minder dan 18 seminariezalen met ruimte voor 850 personen. Zijn concept Truly inspirational meetings combineert de nieuwste intelligente technologieën en stimuleert de zintuigen.

Welkom in Brussel, welkom in het Crowne Plaza Brussels - Le Palace.

Capaciteit: 708 personen, 354 kamers

Lift Bar RECEPTIE 24U/24 Restaurant SAUNA FITNESSZAAL DIEREN TOEGELATEN PARKING TELEVISIE Minibar Telefoon KREDIETKAARTEN AANVAARD WIFI Ecodynamiek FRANÇAIS ANGLAIS NEERLANDAIS Duits

Reserveer

  • online : http://www.crowneplazabrussels.be
  • via e-mail : reservations@cpbxl.be
  • telefonisch op : +32 (0) 2 203 62 00
  • via fax : +32 (0) 2 203 55 55

Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 203 62 00
  • via fax : +32 (0) 2 203 55 55
  • online : http://www.crowneplazabrussels.be
  • via e-mail : info@cpbxl.be

Ligging

Ligging