U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Hotel

Pantone Hotel, boetiekhotel in Brussel ***

Pantone Hotel, boetiekhotel in Brussel
© Serge-Anton

Dit design hotel gewijd aan kleuren stelt je 59 trendy kamers voor met Pantone-tinten, 2 vergaderzalen en een terras met prachtig zicht op Brussel.

Te midden van het stadscentrum, vlakbij de Louizalaan, is het Pantone Hotel een van de inspiratiebronnen van designers waarbij chique en kleurrijk hand in hand gaan met comfortabel en gemakkelijk.

Het Pantone Hotel is de ideale plek voor zowel avonturiers in de stad als voor de organisatie van professionele vergaderingen, cocktailrecepties of speciale evenementen.

Hotelgasten kunnen een van de 59 kleurrijke kamers en suites kiezen afhankelijk van hun humeur. Elke kamer is geïnspireerd op een van de zeven PANTONE-paletten en beschikt over aantrekkelijk beddengoed, een LCD-TV, airconditioning en gratis Wifi.


Twee gepersonaliseerde salons

Dankzij twee gepersonaliseerde salons op de hoogste verdieping kunnen privé-evenementen of andere recepties georganiseerd worden. Er is plaats voor zo'n 20 genodigden en er is technisch en audiovisueel materiaal voorhanden. Ideaal voor cocktailparty's of zomerse recepties is het dakterras met eigen bar. Je kan het dakterras afhuren voor privérecepties tot 100 genodigden.


Capaciteit: 118 personen, 59 kamers

Bar TERRAS TELEVISIE WIFI

Reserveer

  • online : http://www.pantonehotel.com
  • telefonisch op : +32 (0) 2 541 48 98
  • via fax : +32 (0) 2 791 57 02

Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 541 48 98
  • via fax : +32 (0) 2 791 57 02
  • online : http://www.pantonehotel.com
  • via e-mail : info@pantonehotel.com

Ligging

Ligging