U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
famillesHotel

Radisson Blu Royal Hotel, Brussel centrum ****

Radisson Blu Royal Hotel, Brussel centrum
© Radisson Blu Royal Hotel Brussels
Radisson Blu Royal Hotel, Brussel centrum
© Radisson Blu Royal Hotel Brussels
Radisson Blu Royal Hotel, Brussel centrum
© Radisson Blu Royal Hotel Brussels
Radisson Blu Royal Hotel, Brussel centrum
© Radisson Blu Royal Hotel Brussels

Het Radisson Blu Royal Hotel, een luxueus Art Decohotel in hartje Brussel voor een klasseverblijf in de hoofdstad van Europa.

Dit 4-sterrenhotel  verwelkomt je in het historische en culturele centrum van Brussel en onderscheidt zich door:

  • Zijn centrale ligging, ideaal voor bezoeken en verplaatsingen
  • Zijn Art Decostijl en uniek design
  • De kwaliteit van de keuken, erkend door onder andere de beroemde Michelin Gids


Het hotel ligt op slechts 3 minuten van het Centraal station in Brussel en op 15 km van de luchthaven. Het is een ideaal vertrekpunt om de stad te bezoeken. Belangrijke bezienswaardigheden zoals de Grote Markt of het Chocolademuseum zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf het hotel.

Achter de Art Decogevel, een meesterwerk van de Belgische architect Michel Jaspers, stelt het Radisson Blu Royal Hotel 4 verschillende stijlen kamers ter beschikking: "Urban", "New York Mansion", "At Home" en "Maritime". Deze kamers zijn stijlvol en comfortabel met gratis en onbeperkte Wifi.

Gastronomie in het Radisson Blu Royal Hotel

PebbleWood Corner
Het unieke gebruik van natuurhout en het overvloedige daglicht creëren een ontspannen sfeer in de PebbleWood Corner. Het is een warme en aantrekkelijke ruimte waar je de dag goed begint met het heerlijke ontbijt Super Breakfast. De halfopen keuken van 200m² weerspiegelt de ontegensprekelijke kwaliteit van het restaurant.


Het Atrium
Kom je smaakpapillen verwennen in het restaurant l'Atrium met zijn heerlijke Belgische seizoenskeuken, onder een prachtige glazen koepel en naast een Romaanse muur uit de 12de eeuw. Dankzij het symbolische decor en de verfijnde sfeer is dit restaurant de ideale plek om te lunchen, te dineren of om te ontspannen bij een glas in de Lounge.

De Sea Grill
Een gastronomisch restaurant en een niet te missen locatie in Brussel om zeevruchten te eten met 2 sterren in de Michelingids.  Het ligt achter een Romeinse muur uit de 12de eeuw en is de ideale plek voor een uitje onder vrienden.

Het Radisson Blu Royal Hotel was het eerste hotel in Brussels dat het internationale Green Key label kreeg voor zijn milieuvriendelijke inspanningen.

Voor je vergaderingen en evenementen kan je gebruik maken van 18 zalen die uitgerust zijn met moderne technologie en plaats bieden aan 500 personen.

Capaciteit: 562 personen, 281 kamers

Lift Babysitting Bar RECEPTIE 24U/24 Restaurant SAUNA FITNESSZAAL DIEREN TOEGELATEN PARKING TELEVISIE Minibar Telefoon KREDIETKAARTEN AANVAARD GRATIS VERVOER HOTEL-LUCHTHAVEN WIFI Ecodynamiek

Reserveer

  • online : http://www.radissonblu.com/royalhotel-brussels
  • via e-mail : reservations.brussels@radissonblu.com
  • telefonisch op : +32 (0) 2 227 31 31

Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 219 28 28
  • via fax : +32 (0) 2 219 62 62
  • online : http://www.radissonblu.com/royalhotel-brussels
  • via e-mail : info.brussels@radissonblu.com

Ligging

Ligging