U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Evenement : Diverse Animaties

Open boerderijendagen in Wallonië

Open boerderijendagen in Wallonië
© apaqw
 • Data
  • van zaterdag 25 juni 2016 tot zondag 26 juni 2016 (Enkel op: zaterdag, zondag)
  • Adres:
   Overal in Wallonië: neem contact op met de organisator voor meer informatie.

  Ontdek gedurende een heel weekend wat er gebeurt in de coulissen van uw keuken. Overal in Wallonië! Op 25 en 26 juni 2016.

  Ter gelegenheid van deze Open Boerderijendagen ontvangen de landbouwers van een zeventigtal bedrijven met veel plezier het grote publiek om ze te laten kennismaken met de dagelijkse realiteit van de landbouw. Op de meeste boerderijen kan men ook artisanale producten proeven en via een circuit kan de bezoeker leuke herinneringen en boerderijproducten mee naar huis nemen.


  De landbouw is al meer dan 3000 jaar de bewaker van onze landschappen en van ons erfgoed en zorgt ervoor dat het platteland groen en actief blijft. De dagelijkse zorg voor het milieu, het welzijn van de dieren en de productie van kwaliteitsvoedingsmiddelen zijn van primordiaal belang in de Waalse landbouw. Volledig programma en lijst met deelnemers op de onderstaande website. Landbouwers uit heel Wallonië openen hun deuren en laten u het echte boerderijleven ontdekken


  Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 81 33 17 00
  • online : http://www.jfo.be
  • via e-mail : info@apaqw.be


  We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.