U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
famillesEvenement : Ontdekking

'Feest van de buren' in België

'Feest van de buren' in België
©
 • Data
  • Evenement voorzien voor de maand mei 2017  • Adres:
   In Wallonië en in Brussel

  En als ik mijn buren uitnodigde voor een glaasje? Origineel initiatief om meer over de andere te weten te komen en kennis te maken. Overal in België in mei 2017.

  Het Feest van de Buren wordt gevierd in straten, tuinen, inkomhallen van flatgebouwen: miljoenen mensen vieren feest met hun buren, om elkaar beter te leren kennen en gezelligheid en solidariteit terug naar de buurten te brengen.

  Het principe van de actie is heel eenvoudig: op een ludieke en gezellige manier je buren ontmoeten, het sociaal leven in de buurt opnieuw tot leven brengen, een verrijkende en unieke ervaring opdoen.

  Om mee te doen heb je alleen initiatief en enthousiasme nodig om je buren uit te nodigen voor een aperitief, een barbecue, een spelletje petanque, een dansavond, ... Kortom, alles is toegelaten!


  Voor deze 13e editie hopen we uiteraard nog meer mensen samen te brengen voor het 'Feest van de Buren', waar vorig jaar in mei toch ongeveer 550 000 mensen aan hebben deelgenomen.

  Reserveer

  • via fax : +32 (0) 2 741 63 29

  Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 741 63 20
  • online : http://www.lafetedesvoisins.be

  Neem zeker ook een kijkje op de pagina's van onze partners


  Museum Night Fever - Brussel

  We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.