U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Evenement : Cultuur

Museum Night Fever - Brussel

Museum Night Fever - Brussel
© Museum Night Fever
 • Data
  • Evenement voorzien voor de maand maart 2017  • Adres:
   Overal in Brussel: neem contact op met de organisator voor meer informatie.

  Ontdek de musea zoals je ze nog nooit eerder zag: hedendaags en gek! Tal van activiteiten in de Brusselse musea, in maart 2017.


  Interactieve spelen, happening, concert, dans, performance, video... en voor wie nog energie over heeft nadat de musea hun deuren hebben gesloten, gaat de nacht verder op de afterparty!

  Tijdens Museum Night Fever kun je in het Legermuseum terecht voor een groots opgezette War Party. Meer dan dertig hedendaagse kunstenaars reflecteren er, elk op hun manier, over geweld. Dit resulteert uiteraard in een stevige clash aan interventies. 

  Nieuwe deelnemers zijn het gloednieuwe Train World, het Museum van de Vrijmetselarij en het Fin-de-Sièclemuseum.  Elk jaar

  Tussen 19u en 1u rijden er shuttles van de MIVB tussen de verschillende musea. Het gebruik van de bus is inbegrepen in de prijs van het ticket.

  Er zijn heel wat deelnemers:
  BELvue-museum, Paleis voor Schone Kunsten (Bozar), Belgisch Stripcentrum, Museum voor het Kostuum en de Kant van de Stad Brussel, Coudenberg - Oud Paleis van Brussel, Broodhuis - Museum van de Stad Brussel, Muziekinstrumentenmuseum, Museum voor Natuurwetenschappen, Fin-de-Sièclemuseum, Wiels, en nog vele andere.


    

  Reserveer

  • telefonisch op : +32 (0) 2 512 77 80

  Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 512 77 80
  • online : http://www.museumnightfever.be
  • via e-mail : info@brusselsmuseums.be

  Informatie over de locatie(s)


  We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.