U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Evenement : Diverse Animaties

Irisfeest, 25 jaar Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Irisfeest, 25 jaar Brussels Hoofdstedelijk Gewest
© E. Danhier
 • Data
  • Evenement voorzien voor de maand mei 2015



  • Adres:
   Overal in Brussel: neem contact op met de organisator voor meer informatie.

  Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wordt 25 jaar en dat word gevierd! Gratis voorstellingen, animatie en concerten op 10 en 11 mei 2014.

  Kom tijdens het weekend van 10 en 11 mei mee het Irisfeest vieren. Ontdek een heel programma met gratis animaties in het centrum van Brussel.

  The places to be

  Op zaterdag en zondag vinden er concerten plaats op het Paleizenplein met onder andere Salvatore Adamo en The Kings of Pop.


  Op zondag kunt u een parade van Brusselse artiesten aan het werk zien tijdens Feest op Straat. Op zondag kunt u bovendien ook kennismaken met een honderdtal Brusselse verenigingen dankzij Brusselaars, ten voeten uit!. Op het podum van be on stage be .brussels ziet u 5 bands en artiesten aan het werk die deze wedstrijd hebben gewonnen.

  Ook op het programma

  Mis het Brussels Food Truck Festival niet, een uniek gastronomisch parcours.


  Vergeet niet dat de Zinneke Parade er terug is op 10 mei met een nieuwe formule. Tot slot gooien de instellingen van de wijk van de Kunstberg hun deuren open. En voor de kinderen is er een Kids-programma. Download de plattegrond van het feest.


  Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 551 54 70
  • online : http://www.fetedeliris.be
  • via e-mail : events@visitbrussels.be


  We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.