U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Markt - Ambachten : Streek

Markt 1900 van Marche-en-Famenne

Markt 1900 van Marche-en-Famenne
©

Meer dan 100 ambachtslui in historische klederdracht, animatie en vogels op een veelkleurige markt in Marche-en-Famenne. In augustus 2017.

Deze reusachtige veelkleurige markt ontstond in 1967 en vindt elk jaar plaats op 15 augustus. Deze belangrijke markt in de provincie Luxemburg behoort tot het levend immaterieel erfgoed van Wallonië-Brussel.

Kom de buitengewone sfeer opsnuiven, het werk bewonderen van de ambachtslui, de muzikanten, zangers en andere straatartiesten bekijken, streekproducten proeven of oude spelletjes ontdekken. Op meer dan 7000 m²


De vogelclub van Aye stelt je ook tal van vogelsoorten voor. Ter gelegenheid van de Marché 1900 doorkruisen een dertigtal liefhebbers de voetgangerszone van Marche-en-Famenne in historische klederdracht en fietsen uit die tijd. Er worden gratis kaarten uitgedeeld van het fietsnetwerk "Famenne à Vélo".


Praktische informatie

Openingsuren
9 tot 19 uur

Plaats
Voetgangerszone Marche en de Place 7ème Brigade, rue Dupont en omliggende straten.

Tarieven
Volwassenen: € 4
Kinderen: € 2

Alle info over de verschillende festiviteiten gedurende het hele jaar vind je op de website van het feestcomité. Neem gerust een kijkje!

Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 474 28 84 58
  • online : http://comitedesfetes.marche.be

PLUSToeristische info over de gemeente MARCHE-EN-FAMENNE

Ligging

Ligging

We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.