U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Bezoek : Natuur

Wandeling Jean Nature (met wafels)

Wandeling Jean Nature (met wafels)
© Ecomusée du Pays des Collines
 • Data
  • Evenement voorzien voor de maand maart 2017  • Adres:
   Ecomusée du Pays des Collines
   Plada 6
   7890 LAHAMAIDE (ELLEZELLES)Belgium

  • KAARTEN: Google Maps

  Het huis "Jean Nature" was een herberg en elke Paasmaandag bakte de eigenares wafels... Een echte legende in Lahamaide, in maart 2017.

  Dit jaar neemt het huis "Jean Nature", gelegen in een prachtig coulisselandschap in het hart van het Pays des Collines al voor de 12e keer de draad van het vroegere leven op en vertelt het haar geschiedenis, iets tussen een legende en een traditie.

  In de 19e eeuw bakte de eigenares in de herberg elke Paasmaandag wafels om de inwoners van Lahamaide samen te brengen. Op Paasmaandag "breken we de eieren in Jean Nateur"! 

  Op maandag 6 april organiseert het Ecomuseum van het Pays des Collines en de Natuurgids de "Jean Nature-wandeltocht". Een wandeling van 5km die begint om 14u30 aan het Ecomuseum van het Pays des Collines, Plada 6, 7890 te Lahamaide (Elzele). 

  Op het einde van het parcours, rond 16u, maakt het Ecomuseum wafels klaar voor de wandelaars en ook voor alle andere lekkerbekken. De wafels zijn bovendien heerlijk te combineren met het roodbruine lokale bier La Hamaide.

  Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 68 64 51 55
  • online : http://www.pays-des-collines.be
  • via e-mail : ecomuseedupaysdescollines@skynet.be

  PLUSToeristische info over de gemeente ELLEZELLES

  Informatie over de locatie(s)

  Ligging

  Ligging

  We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.