U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Festival : Ontspanning

Plazey, Festival in het Park in Brussel

Plazey, Festival in het Park in Brussel
© Plazey Festival
 • Data
  • Evenement voorzien voor de maand juni 2017  • Adres:

   Parc Elisabeth
   1081 Brussel (KOEKELBERG)

  • KAARTEN: Google Maps

  Alle muziekstijlen worden verenigd in het prachtige gemeentelijk Sint-Elisabethpark, naast de Basiliek van Koekelberg. In juni 2017.

  Een gratis familie-evenement met talrijke concerten, visuele animatie, gastronomische lekkernijen en allerlei activiteiten voor kinderen.

  Sinds 2013 is het concept van Flazey veranderd! Er wacht je één maand concerten (op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag)!

  's Avonds kunnen de jongeren genieten van Belgische rockgroepen. Zoals elk jaar wordt er gesorteerd. Bovendien kan iedereen smullen van heerlijke biogerechten. En ook de fiets speelt een belangrijke rol op Plazey.


  Heb je zin om een ontspannen namiddag te beleven in een park in Brussel? Kinderen kunnen zich uitleven met sport, muziek, knutselen of gewoon door te spelen.


  Is het te warm om naar de film te gaan? Wij vertonen een selectie Brusselse kortfilms en meeslepende langspeelfilms waar je in open lucht onder een dekentje van kan genieten

  Zin om het seizoen goed in te zetten met concerten dicht bij huis? Met muzikanten op het podium en alles erop en eraan, tijdens een zorgeloze zondagnamiddag of een bruisende vrijdagavond.  


  Gratis toegang.

  Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 412 00 50
  • online : http://www.plazey.be
  • via e-mail : dezeyp@vgc.be

  Ligging

  Ligging

  We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.