U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Markt/Brocante : Antiquiteiten

Zeevlooienmarkt - Brocante en zeeartikelen in Brussel

Zeevlooienmarkt - Brocante en zeeartikelen in Brussel
© Puces Nautiques
 • Data
  • Evenement voorzien voor de maand mei 2017  • Adres:
   -
   Quartier Châtelain
   1050 Brussel (IXELLES)

  • KAARTEN: Google Maps

  Dit unieke evenement koppelt een gespecialiseerde en beroemde zeevlooienmarkt aan een grootse traditionele rommelmarkt. In Brussel in mei 2017.


  Een nieuwe editie met hier en daar boten, duikpakken, roeren, surfplanken,... die elk jaar reders, duikers, waterratten etc. verzamelt!

  Deze gespecialiseerde en gerenommeerde nautische vlooienmarkt vindt plaats tussen een echte rommelmarkt. 

  Een beetje geschiedenis: de "zeevlooienmarkt" ontstond in 1984 op initiatief van een groep jongeren die gepassioneerd waren door duiken. Toen waren er slechts een twintigtal standhouders, maar nu zijn het er elk jaar meer dan 500. In het begin wekte deze rommelmarkt nieuwsgierigheid op bij de mensen uit de buurt en enkele amateurs.  Van overal komen er meer dan 50.000 bezoekers naar deze "zeevlooienmarkt". Sinds 30 jaar verandert het Kasteleinsplein in een plaats waar boten, duikpakken, surfplanken, jetski's en antiek (van een oud bronzen roer tot een duikpak van weleer) de bezoekers toelachen. 

  Het is een van de grootste rommelmarkten in Brussel: in de omgeving van het Kasteleinsplein en de wijk Bailli vind je brocante vanuit 4 hoeken van België (rommelmarkt van 2 km: Campenhoutstraat, Baljuwstraat, Faiderstraat, Simonisstraat, Drievuldigheidsvoorplein, Notarisstraat, Edelknaapstraat, Amazonestraat en Waterleidingsstraat) en op het Kasteleinsplein vind je de nautische vlooienmarkt.


  Reservaties: Kasteleinsplein 33, 1050 Brussel (La Place Art Bar). Contactgegevens brocante: Isabel Skou +32(0)470 51 13 58

  Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 470 51 13 58
  • online : http://www.lespucesnautiques.be
  • via e-mail : pucesnautiques@gmail.com


  We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.