U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Evenement : Kunst

Achouffe, Kunstenaarsdorp in Houffalize

Achouffe, Kunstenaarsdorp in Houffalize
© Service culturel Commune Houffalize,

Ontdek schilderkunst, ambachtswerk, artistieke creatie, tentoonstellingen en activiteiten in het dorpje van de kabouters: Houffalize! In juni 2017.


Heksen en Feeën, een dertigtal kunstenaars verzamelen elk jaar op de eerste zondag van juni.

Schilders, aquarelschilders, beeldend kunstenaars en ambachtslui stellen hun werk tentoon en halen de penselen boven om de liefhebbers te laten genieten. Op de stoep en op de terrassen concurreren houtskool en klei met pastel en handgemaakte juwelen. Voor jong en oud.


Dit is de ultieme gelegenheid om Achouffe, zijn gastronomie, zijn wereldberoemde bier, natuurwandelingen en kunstenaars te ontdekken zoals op een klein "Montmartre"! 


Er zijn kindvriendelijke wedstrijden, straatanimatie en musicale momenten. Inschrijven voor deze dag is gratis en kunstenaars en ambachtslieden mogen ter plaatse tentoonstellen en verkopen. Elke kunstenaar/ambachtsman krijgt een bon voor een lunch en een drankje en moet zelf voor materiaal zorgen. - toegang gratis -

Reserveer

  • telefonisch op : +32 (0) 498 91 69 20

Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 498 91 69 20
  • online : http://www.houffalize.be

PLUSToeristische info over de gemeente HOUFFALIZE

Ligging

Ligging

We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.