U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Sport : Wielrennen

Ardense Pijl - Wielerwedstrijd in Herve

Ardense Pijl - Wielerwedstrijd in Herve
© Flèche ardennaise

Het is de meest spectaculaire internationale wielerklassieker voor eliterenners en beloften. In Herve in mei 2017.


Ze is bestemd voor de renners van de categorie Elite-Beloften en zal dit jaar opnieuw de belangrijkste afspraak van het seizoen zijn voor de beste Belgische wielrenners uit de Topcompetitie. Deze koers passeert door de provincie Luik en wordt georganiseerd door "Société Flèche ardennaise", de vereniging die ook Luik-La Gleize organiseert.

Zowel professionele Belgische continentale teams, continentale teams, nationale teams als regionale teams of clubs kunnen zich inschrijven. De Ardense Pijl staat op de kalender van de Topcompetitie, de kalender van jaarlijkse Belgische ritten die georganiseerd worden door de Koninklijke Belgische Wielrijdersbond!


Na de wedstrijd wordt een klassement opgemaakt van de deelnemende Belgische wielrenners van minder dan 27 jaar en van de deelnemende Belgische teams.Praktisch


Het vertrek en de aankomst vinden plaats in Herve. Het parcours strekt zich uit in het zuiden tot aan Trois-Ponts. Vertrek om 12u30 - aankomst rond 17u!


Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 87 33 13 23
  • online : http://www.fleche-ardennaise.be/lafleche.html
  • via e-mail : fleche.ardennaise@skynet.be

PLUSToeristische info over de gemeente HERVE

Ligging

Ligging

We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.