U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Bezoek : Dieren

In de jagershut - Slapen bij de beren in Han-sur-Lesse

In de jagershut - Slapen bij de beren in Han-sur-Lesse
© Domaine des Grottes de Han 2014
 • Data
  • van donderdag 1 mei 2014 tot donderdag 31 december 2015
  • Adres:

   Domaine des Grottes de Han 2
   5580 HAN-SUR-LESSE (ROCHEFORT)Belgium

  • KAARTEN: Google Maps

  Beleef een origineel avontuur met familie of vrienden: breng een unieke nacht door bij de beren! Op reservatie, in Han-sur-Lesse, het hele jaar 2015. Je verblijft in een rustieke chalet, op slechts een paar meter van ons koppel bruine beren, Willy en Marlene, in het wildpark van 250 ha.

  Programma

  's Morgensvroeg word je gewekt door het gezang van de vogels. Na het ontbijt keer je terug naar het dorp. De dag voor of na je overnachting heb je de mogelijkheid om de andere attracties in het domein te ontdekken: de beroemde Grotten van Han, het volledige Wildpark (te voet of met de Safari-car), Préhistohan, de tentoonstelling die de archeologische opgravingen in de Grot presenteert, en het 3D speleogame, evenals het museum Han d'Antan, dat het leven tijdens de jaren 1900 toont.

  's Avonds kan je in alle rust gaan wandelen in het hart van het Wildpark, na sluitingstijd. Je bent dichter dan ooit bij de fauna en flora en je wordt door niets gestoord. De natuur behoort je helemaal toe.


  De Jagershut

  De hut is goed geïsoleerd en verwarmd en uitgerust met een koelkoast. Je vindt er veldbedden met slaapzakken. Je mag natuurlijk ook je eigen materiaal meebrengen. Er is ook een sanitaire ruimte aanwezig met toilet en douche. De hut biedt plaats aan maximum 12 personen.

  Praktisch

  Prijzen
  Volwassenen: € 95 per persoon
  Kinderen 4 tot 12 jaar: € 65 per kind

  Opgelet deze formule is enkel geldig voor groepen. Indien je wil reserveren voor 2 of voor je gezin wordt een basistarief van € 650 gevraagd.

  Reserveer nu je verblijf.

  Dit unieke avontuur vergeet je niet gauw!
  Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 84 37 72 13
  • online : http://www.grotte-de-han.be/fr/nuitee-trappeur
  • via e-mail : info@grotte-de-han.be

  PLUSToeristische info over de gemeente ROCHEFORT

  Informatie over de locatie(s)

  Ligging

  Ligging

  We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.