U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Festival : Diverse Animaties

Intercultureel sprookjesfestival van Chiny

Intercultureel sprookjesfestival van Chiny
© Festival interculturel du conte de Chiny

Laat je verrassen door sprookjes. Een authentiek, gezellig, origineel en een magisch festival in Chiny, van 10 tot 12 juli 2015.

Dit festival is ontstaan uit de wens om het publiek kennis te laten maken met "les flôves" (grappen), verteld door de lokale "raconteurs" (vertellers). Dit evenement heeft een enorme vlucht genomen en is uitgegroeid tot een festival dat vele vertellers aantrekt. Zij vertellen hun legendes, poëzie en traditionele verhalen zowel in de zalen en de straten van de stad, als op de boten van de Semois en in het bos... ze vertellen verhalen van vandaag aan de volwassenen van vandaag. Nieuwe ontmoetingen, mooie ontdekkingen wachten u tijdens dit interculturele en internationale festival!


De verhalen zijn enkel in het Frans. Sommige voorstellingen zijn vooraf te reserveren. Er worden ook tal van animaties georganiseerd tijdens het festival: verschillende activiteiten voor volwassenen, gezinnen en kinderen. Gedetailleerd programma beschikbaar OP DE SITE en/of aan de ingang en/of op aanvraag op +32 (0)61/31 30 11. Gratis en verplichte parkeerterreinen (met pijlen aangeduid) aan de rand van Chiny.Reserveer

  • online : https://www.onetelecomticket.com/iframe.php?event=J2D4W6

Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 61 32 07 56
  • online : http://www.conte.be
  • via e-mail : chiny@conte.be

PLUSToeristische info over de gemeente CHINY

Ligging

Ligging

We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.