U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Markt - Kerstmarkt : Kerstmis

Het kerstdorp in Charleroi

Het kerstdorp in Charleroi
© WBT - Alex Kouprianoff
 • Data
  • Evenement voorzien voor de maand november 2016 - december 2016  • Adres:

   Place de la Digue
   6000 CHARLEROIBelgium

  • KAARTEN: Google Maps

  Het Kerstdorp van Charleroi met zijn ijsbaan, exposanten, ruimte voor kinderen en andere verrassingen is terug van 27/11 tot 24/12/2015.

  Kom naar de Place de la Digue die baadt in de kerstmagie en waar traditioneel en modern hand in hand gaan. Het kerstdorp van Charleroi bestaat uit een 30-tal chalets met exposanten die tal van producten aanbieden: glühwein, champagne, oesters, pannenkoeken, wafels, maar ook artisanale producten en geschenken voor onder de kerstboom.

  In een grote central chalet is een barruimte voorzien en het traditionele winterrestaurant. U kunt ook genieten van een groot overdekt en verwarmd terras.

  Pop-up chalets

  Nieuwigheid voor deze tweede editie.
  Te midden van het kerstdorp ontdek je onze twee pop-up chalets. Ambachtslui en andere trendy boetieks baten ze afwisselend uit.


  Je vindt er tal van decoratiemateriaal, handgemaakte houten kerstbomen, kinderartikelen (slabbetjes, sokjes, decoratie, ...), gastronomische pakketten met verse landbouwproducten, een theeassortiment en andere originele producten.  Nadere inlichtingen

  • online : http://www.charleroi-noel.be/

  PLUSToeristische info over de gemeente CHARLEROI

  Ligging

  Ligging

  We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.