U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Vlooienmarkt van de Marollen: Vossenmarkt
© OPT / J.P. Remy
Vlooienmarkt van de Marollen: Vossenmarkt
© OPT / J.P. Remy
Vlooienmarkt van de Marollen: Vossenmarkt
© OPT / J.P. Remy

Rommelmarkt, antiquiteiten, verzamelingen,... Met een zeer typische en gezellige sfeer! In Brussel het hele jaar De markt op de Vossenmarkt, die verkeerdelijk de Oude Markt genoemd wordt, is voor iedereen die wil snuffelen en leuke ontdekkingen doen. U vindt van alles wat. Het is trouwens een van de laatste plaatsen waar u nog kunt afdingen op de prijs. Liefhebbers van deze markt vertellen dat de beste dagen donderdag en vrijdag zijn. Op zaterdag en zondag vindt u daarentegen "specifiekere" of zeldzame stukken die doorgaans tijdens het weekend uitgestald worden.


Ontdek ook de antiekhandelaars en de tweedehandswinkels in de omgeving: Hoogstraat, Blasestraat en de Zavel. De markt op de Vossenmarkt is meer dan een vlooienmarkt. Het is een sfeer! De vlooienmarkt van Brussel is het hele jaar elke dat open van 6u tot 14u en in het weekend tot 15u.


Bezoek de markt van de Marollen in 360°: © bruxelles.arounder.com.


Nadere inlichtingen

  • online : http://www.marcheauxpuces.be

Informatie over de locatie(s)

Ligging

Ligging

We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.