U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Evenement : Natuur

Landelijk Brussel

Landelijk Brussel
© Bruxelles Champêtre 2014
 • Data
  • Evenement voorzien voor de maand september 2015  • Adres:

   Place des Palais
   1000 BRUXELLESBelgium

  • KAARTEN: Google Maps
  Landelijk Brussel
  © Bruxelles Champêtre 2014
  Landelijk Brussel
  © Bruxelles Champêtre 2014
  Landelijk Brussel
  © Bruxelles Champêtre 2014

  'Landelijk Brussel' is een feestelijke actie van burgers die de nadruk legt op duurzame ontwikkeling en positieve economie. In Brussel op 21/09/2014.

  Landelijk Brussel is terug met een verrassende editie. Je zal niet aan één dag genoeg hebben op alles te ontdekken. De activiteit strekt zich uit over de 11 hectare van het Warandepark en legt de nadruk op vernieuwende bewegingen via unieke activiteiten.

  Er zjin ook concerten, lokale brouwers en 100 kleine producten.

  Fun

  Maak kennis met de makers van je favoriete bieren: 14 lokale brouwers zijn verenigd rond de fontein van het park, vlakbij de concerten.

  Ga lekker languit liggen in een van de strandstoelen en geniet van de loungemuziek. Of ga op zoek naar de pianist die ergens verscholen zit in een afgeschermd stukje groen van het park.


  Food

  Maak kennis met meer dan 100 plaatselijke producenten. Een uitzonderlijke gelegenheid om niet van boerderij naar boederij hoeven te lopen voor verse producten.

  Fijnproevers worden dit jaar extra verwend want er komen 3 Brusselse "Slow Food" chefs naar het Paleizenplein om gastronomische pareltjes klaar te maken tegen betaalbare prijzen.

  Afspraak op 21 september voor dag vol een ontdekkingen! Landelijk Brussel vindt tegelijkertijd plaats met de autoloze zondag in Brussel.

  Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 346 60 02
  • online : http://www.bruxelles-champetre.be
  • via e-mail : info@bruxelles-champetre.be

  Ligging

  Ligging

  We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.