U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Festival : Podiumkunsten

Courants d'Airs - Festival van de podiumkunsten

Courants d'Airs - Festival van de podiumkunsten
©
 • Data
  • Evenement voorzien voor de maand april 2017  • Adres:
   Conservatoire Royal
   Rue du Chêne 17
   1000 BRUXELLESBelgium

  • KAARTEN: Google Maps

  Een niet te missen evenement, een overvloed aan diverse ontdekkingen gedurende 5 dagen. Wanneer kwantiteit en kwaliteit hand in hand gaan... In Brussel, in april 2017.


  «Courants d’Airs», het festival van de podiumkunsten dat georganiseerd wordt door het Koninklijk Conservatorium van Brussel, is in de loop van de jaren een onmisbaar evenement geworden in het Brusselse leven.

  Het festival is een ontmoetingspunt waar studenten en jongeren die onlangs afgestudeerd zijn aan artistieke scholen in de Federatie Wallonië-Brussel zelfstandig projecten kunnen verwezenlijken en ze vijf dagen lang kunnen presenteren aan een publiek van onder andere kenners die samenwerken met het Centre des Arts Scéniques. Zo maken ze kennis met de realiteit van het beroep en zetten ze een eerste stap richting de professionele wereld. 

  Programma

  Alle soorten theater, muziek (klassiek en eigentijdse, lyrische kunst, jazz) maar ook circus en tekenfilms komen aan bod.
  Tijdens deze 12e editie worden 65 projecten voorgesteld, die opgedeeld zijn in 140 voorstellingen die 250 acteurs, dansers, circusartiesten, regisseurs, cineasten, scenografen en 300 muzikanten, zangers, dirigenten en componisten samenbrengen.  Plaats


  Het Festival is volledig gratis en de hoofdzetel bevindt zich in het Conservatorium, Eikstraat 17 te 1000 Brussel.

  Het Festival vindt plaats in het Koninklijk Conservatorium van Brussel (Eikstraat 17), maar ook op prestigieuze plaatsen zoals het Stadhuisde Grote Markt, het Brussels Parlement, Les Halles Saint-Géry en in de club Music Village


  Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 511 04 27
  • online : http://www.conservatoire.be
  • via e-mail : production@conservatoire.be

  Ligging

  Ligging

  We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.