U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Beurs : Antiquiteiten

Brusselse antiekbeurs - BRAFA 2016

Brusselse antiekbeurs - BRAFA 2016
©
 • Data
  • Evenement voorzien voor de maand januari 2017  • Adres:
   Tour & Taxis
   Avenue du Port 86 c
   1000 BRUXELLESBelgium

  • KAARTEN: Google Maps

  Een 120-tal vooraanstaande Belgische en buitenlandse kunsthandelaars tekenen present in Tour & Taxis. In Brussel van 23/01 tot 31/01/2016.

  Jaarlijks reizen 55.000 kunstliefhebbers af naar Brussels voor BRAFA. In de industriële hallen van Tour & Taxis bieden zo’n 135 handelaren kunst, design en antiek van de oudheid tot de 21ste eeuw.

  Op het Brusselse evenement wandel je van een smaakvol interieur vol vintage meubelen naar een kabinet met archeologische schatten. Je ziet oogstrelende Oude meesters en Middeleeuwse sculpturen, maar ook grafisch werk van beroemde  striptekenaars en moderne schilderijen.

  Brafa

  Brafa is een van de toonaangevende Europese kunst- en antiekbeurzen waar alle kunstvoorwerpen te koop worden aangeboden.Topkwaliteit en authenticiteit zijn de vereisten.


  Brafa is een eclectische beurs met een zeer uitgebreide waaier aan specialiteiten gaande van de oudheid tot de 21ste eeuw: archeologie, Primitieve kunst, Oosterse kunst, zilverwerk, juwelen, oude munten, meubilair en objecten uit de Renaissance tot de 21ste eeuw, vintage, oude en moderne schilderijen, hedendaagse kunst, beeldhouwwerk, keramiek, porselein, tapijten, wandtapijten, tekeningen, stripverhalen, gravures, oude en moderne boeken, fotografie en autografen.

  Praktisch

  Conciërge, restaurants, champagnebars, vestiaire, speciale toegang voor mindervaliden
  Bewaakte parking op de site van Tour & Taxis: 5 € | Gratis shuttle-dienst AUDI

  Word fan van Brafa op Facebook !  Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 513 48 31
  • online : http://www.brafa.be
  • via e-mail : info@brafa.be

  Informatie over de locatie(s)

  Ligging

  Ligging

  We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.