U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Kinderen

BOZARSUNDAYS

BOZARSUNDAYS
© Palais des Beaux Arts
 • Data
  • Evenement voorzien voor de maand september 2014 - maart 2015  • Adres:

   Rue Ravenstein 23
   1000 BRUXELLESBelgium

  • KAARTEN: Google Maps

  De doelstelling van het nieuwe seizoen van BOZARSUNDAYS blijft onveranderd, namelijk kinderen zo vlot mogelijk met cultuur te laten kennismaken.

  Maar om gezinnen in de beste omstandigheden te kunnen opvangen, heeft BOZAR STUDIOS beslist om de formule aan te passen. De namiddagactiviteiten verdwijnen, alles vindt nu 's morgens plaats.

  Op het programma: ontbijt in gezinsverband, concert van 2 beloftevolle jonge talenten in de Zaal Henry Le Bœuf, rondleiding tentoonstelling Jeff Wall en tweetalig artistiek atelier!

  De nieuwigheid bestaat erin dat volwassenen voortaan kunnen kiezen: ofwel bezoeken ze samen met een gids de tentoonstelling, ofwel gaan ze luisteren naar het concert (al wordt dat tijdens een paar zondagen vervangen door een gezinsvriendelijke film).


  De kinderen (van 3 tot 12 jaar) gaan richting tweetalige workshop, waar steeds weer andere animators hen aanzetten om de kunstenaar in henzelf naar boven te halen. Onze animators zijn stuk voor stuk zelf kunstenaar, van beeldhouwer over muzikant tot polyvalent talent. Ze passen hun programma ook telkens aan - nu eens gaan ze op zoek naar maffe klanken, dan weer houden ze het op beeldhouwen - zodat je kind nooit tweemaal dezelfde workshop meemaakt.

  BOZARSUNDAYS is meer dan ooit de ontmoetingsplek voor kunstzinnige gezinnen!  Reserveer

  • telefonisch op : +32 (0) 2 507 82 00

  Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 507 82 00
  • online : http://www.bozar.be
  • via e-mail : groups@bozar.be

  Informatie over de locatie(s)

  Ligging

  Ligging

  We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.