U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Festival : Film

BIFF - Brussels International Festival of Fantastic, Thriller & Science-fiction Film

BIFF - Brussels International Festival of Fantastic, Thriller & Science-fiction Film
©
 • Data
  • Evenement voorzien voor de maand april 2016  • Adres:
   BOZAR
   Rue Ravenstein 23 c
   1000 BRUXELLESBelgium

  • KAARTEN: Google Maps

  Hedendaagse acteurs en filmmakers, maquillage- en bodypaintingwedstrijden, unieke optochten en Vampierenbal... In Brussel van 7 tot 19 april 2015

  Zelfs op wereldschaal is dit ongetwijfeld één van de meest originele festivals. Elk jaar weer zijn tienduizenden op de afspraak voor een portie science-fiction, horror en andere creaties van de meest visionaire regisseurs. Twee weken lang kunnen de fans van het genre zich te goed doen aan meer dan 150 films, waarvan de meeste hier in avant-première worden vertoond. Bovendien kunnen ze er bekende specialisten, zowel acteurs als regisseurs, uit alle hoeken van de wereld, tegen het lijf lopen. Andere originele activiteiten zijn de wedstrijden make-up en body painting, vreemdsoortige optochten en shows en uiteraard het verplichte Vampierenbal. De echte liefhebber brengt zeker ook een bezoek aan de thematentoonstellingen die in de marge van het festival worden gehouden.

  Nadere inlichtingen


  Ligging

  Ligging

  We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.