U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Festival : Hedendaagse Muziek

ARS MUSICA - Biënnale voor hedendaagse muziek

ARS MUSICA - Biënnale voor hedendaagse muziek
© Lola Guerrera.

Een van de 10 niet te missen festivals op de internationale scène voor hedendaagse muziek. In Brussel en op andere plaatsen in november 2016.

Het festival biedt meer dan 50 concerten, vrij van dogma, en biedt een ontdekkingstocht aan doorheen een muzikale waaier – gaande van elektronische muziek tot teugelloze improvisaties, van geluidsinstallaties tot geschreven muziek, van kamermuziek tot symfonische muziek – waarbij ook de filmmuziek en het meer experimentele werk niet worden geschuwd.

Ars Musica

Het festival Ars Musica werd opgericht in 1989 en onderzoekt de mogelijkheden van klank, breekt met grenzen en dogma’s om zo onbekend terrein te verkennen.

Elk jaar wordt een stand van zaken opgesteld van de hedendaagse creatie in samenwerking met Belgische en internationale partners. Het grote aantal concerten biedt de mogelijkheid om een zeer divers repertoire te presenteren dat zowel lokaal als internationaal geijkt is.
Reserveer

  • telefonisch op : +32 (0) 2 507 82 00

Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 219 26 60
  • online : http://www.arsmusica.be
  • via e-mail : info@arsmusica.be

Ligging

Ligging

We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.