U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Festival : Straatkunsten

Visueel - Festival - Visuel

Visueel - Festival - Visuel
© Wim Lanser
 • Data
  • Evenement voorzien voor de maand juni 2017  • Adres:
   -1082 Brussel (BERCHEM-SAINTE-AGATHE)
  • KAARTEN: Google Maps

  Groots straattheater- en circusfestival op mensenmaat: 45 artiesten, 34 voorstellingen en 10 podia. In Sint-Agatha-Berchem op 25 juni 2016.


  Een nieuwe editie van het Visueel Festival Visuel dat met de tijd is veranderd in een stedelijk hedendaags circusfestival aangevuld met allerlei kunstvormen.

  Het is niet meer alleen een straattheater- en circusfestvial, maar het staat ook open voor opkomende kunst waar clowns beeldende kunstenaars vergezellen om jou te amuseren. Het is het resultaat van een samenwerking tussen 2 culturele centra, een Franstalig en een Nederlandstalig, le Fourquet en de Kroon.

  De zomer begint: wees erbij!


  Programma 2016

  Dit jaar draait het festival volledig rond een verleidelijk thema dat mensen bijeenbrengt, namelijk "eten". Als bezoeker kan je er je ogen de kost geven en talloze culinaire creaties van plaatselijke handelaars proeven. 

  Dit jaar staan zowel kleine groepjes als grote ontdekkingen op het programma: talenten zoals "Shake Shake Shake", een acrobatisch en burlesk spektakel van indrukwekkende kwaliteit; "Cie Sacékripa" twee fenomenale clowns die je in hun gezellige tent uitnodigen.

  "Claire Ducreux" een mengeling van dans, visueel theater en humor die het verhaal uitbeeldt van een zwerver die een plek omvormt tot zijn schuilplaats en een standbeeld als zijn vriendin beschouwt; en ook nog de atypische "Bram Graafland" die pannenkoeken bakt terwijl hij muziek maakt!

  Op het einde van het schooljaar en aan het begin van de zomervakantie zorgt dit langverwachte evenement voor ontspanning bij groot en klein in een aangename en feestelijke sfeer.  Nadere inlichtingen

  • online : http://dekroon.vgc.be/kalender/index.asp
  • via e-mail : info@lefourquet.be


  We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.