U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

 

Zeg het ons!

U wenst lid te worden van de vzw OPT en onze geprivilegieerde partner te worden? Vademecum OPT

Een nieuwe website melden en een linkaanvraag doen

Kopieer de onderstaande tekst in een e-mail en stuur hem naar web@opt.be :

Ja, mijn website - geen blog - beantwoordt aan de in uw Charter geformuleerde grondbeginselen en bevordert het toerisme van een site of een evenement in Brussel of in Wallonië.
Bijgevolg stel ik voor dat u een hyperlink plaatst van uw website naar de mijne.

Wat mijzelf betreft, verbind ik me ertoe een hyperlink van mijn website naar de uwe te plaatsen met behulp van de logo's of banners aangeboden in uw bibliotheek.

Indien een van de in uw Charter aangehaalde voorwaarden niet meer vervuld zou worden, behoudt het OPT zich het recht voor onmiddellijk de hyperlink met mijn site op te heffen.

Ik bevestig deze verbintenis door u een fax te sturen naar +32 2 513 69 50 die de onderstaande tekst vermeldt en ondertekend wordt.

DATUM:
NAAM VAN DE WEBMASTER:
UW URL:

Voor zover het OPT na analyse acht dat uw site beantwoordt aan de in het beschreven voorwaarden, wordt u opgenomen op onze website, op voorwaarde dat u ook verwijst naar onze site, met de logo's of banners, hiervoor bestemd, te gebruiken uit onze .

Indien een van de in uw aangehaalde voorwaarden niet meer vervuld zou worden, behoudt het OPT zich het recht voor onmiddellijk de hyperlink met de betreffende site op te heffen.

Toestemming vragen om teksten, foto's of gegevens over te nemen.

Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk onderzocht.
web@opt.be

Een evenement aankondigen:
event@opt.be

Ons vertellen over een museum, ontdekking, aanbod of een verblijf (hotel, camping budget holidays, verblijf bij de eigenaar:
visit@opt.be

Een suggestie doen, een probleem op de website beschrijven of vragen om een wijziging uit te voeren:
web@opt.be