U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Waalse Steden

 

Zin in een leuk en verrijkend weekendje met een verrassende cocktail van cultuur, kunst en geschiedenis? Op zoek naar een dichtbij bestemming, authenticiteit, de sfeer van een totaal andere omgeving?

 

Vlakbij de Ardennen liggen enkele gastvrije Waalse cultuursteden. Wandelen langs een rivier of door middeleeuwse straatjes, genieten van een lokaal gebrouwen biertje of een streekgerecht, onvermoede schatten ontdekken, de warmte en gastvrijheid van de Walen ervaren…

 

Laat u verleiden voor een weekend of een uitstapje van enkele dagen bij uw zuiderburen. De Waalse cultuursteden ontvangen u met open armen. Hier worden lichaam en geest verwend!

BAM - Schone Kunsten in Bergen
BAM - Schone Kunsten in Bergen
Het BAM is ondergebracht in een hypermodern gebouw in hartje Bergen en biedt een grote selectie Cobra-werken, Popart, installaties en andere moderne beeldende kunst.
... Lees meer
Fotografiemuseum Charleroi
Fotografiemuseum Charleroi
Herbeleef doorheen de verzameling het avontuur van de fotografie vanaf haar uitvinding tot de hedendaagse creativiteit.
... Lees meer
Grand Curtius
Grand Curtius
De Grand Curtius, het nieuwe museum in Luik opent zijn deuren. Ontdek een van de mooiste archeologische collecties met wapens, religieuze en Maaskunst, decoratieve en glaskunsten.
... Lees meer
Citadel Pass Namen
Citadel Pass Namen
Een uniek ticket voor een unieke site: toeristisch treintje, rondleiding in de grote souterains, rondleiding 'La Médiévale' en film over 2000 jaar geschiedenis van de site.
... Lees meer
O.L.V.-Kathedraal Doornik
O.L.V.-Kathedraal Doornik
De Kathedraal van Doornik, met haar vijf klokkentorens, Romaanse middenbeuk en dwarsbeuk en een gotisch koor is een middeleeuws architecturaal juweeltje en UNESCO Werelderfgoed.
... Lees meer
<<
>>