U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Thematische citytrips in Brussel


Brussel met de kinderen


Vertrek op weekend naar Brussel met de kinderen. Wij hebben voor u een programma boordevol activiteiten voor jong en oud. Brussel met de kinderen is intens en spannend.

Brussel met het hele gezin


Brussel met vriendinnen


Denkt u eraan om een vriendinnenweekendje te organiseren? Zoek niet langer naar de ideale bestemming, kom naar Brussel. Op het menu: cultuur, ontspanning, mode en uitgaan.

Brussel met vriendinnen: 1 weekend, 3 dagen en 3 parcours


Samen naar Brussel

U zoekt een romantische stad voor een geslaagd weekend voor verliefden? Welkom in Brussel! Een weergaloos architecturaal erfgoed, gastronomie, volksmarkten… U zult niet ontgoocheld zijn!


 

Brussel, artistieke stad

Met zijn architecturaal erfgoed, zijn talrijke musea en curiositeiten zoals zijn marionettentheater heeft Brussel alles om kunstliefhebbers te verleiden. Ze zullen niet enkel hun passie voluit kunnen beleven maar daarnaast ook genieten van de lekkere lokale keuken.
 

Een Europese hoofdstad voor holebi’s

Zijn legendarische Parade@Pride - Feest van de Belgische Holebi-gemeenschap (Gay Pride) de maandelijkse feesten in La Démence die bekend zijn in heel Europa, voorloper in de holebibeweging… Brussel is ook de hoofdstad van de ‘gays’! Dat wordt vertaald door een perfecte integratie van holebi’s in de bevolking en zelfs door de aanwezigheid van een standbeeld in de gay-wijk van de stad!

Holebi's
 

Brussel, een stad die de smaakpapillen verwent

De Belgische hoofdstad telt ongeveer 1500 restaurants ((). En elk van hen is het bewijs dat de stad de beste gerechten van Europa aanbiedt: mossels, uitstekende vis- en vleesgerechten, wafels… en vergeten we vooral de bieren en de chocolade niet () die tot de beste ter wereld behoren!
 

Cultuur, uitgaan en gastronomie

Brussel en jongeren, het lijkt wel of ze voor elkaar geschapen zijn. Onder meer omdat een groot deel van de buitenlanders die er leven jonge mensen zijn die voor Europa werken. En dat internationale dynamisme ziet men ook in de Brusselse straten en de nachten!

Jongeren