U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

 

Roadbook: RAVeL op het platteland


Bent u een fervent fietser en houdt u van uitgestrekte velden? Dan is dit roadbook met 10 nieuwe fietsroutes op het platteland een handig hebbeding.


Wat heeft dit roadbook voor u in petto?

 

U fietst van de oude abdijstad Stavelot naar Spa, de parel van de Ardennen langs een van de mooiste RAVeL-routes.


Kort nadat u de RAVeL hebt gevolgd tussen Hotton en Marche opent uw fietstocht de poorten van de Famenne, een karaktervolle streek tussen de Condroz en de Ardennen.


In de provincie Luxemburg is het een waar plezier om rond te toeren op twee Ardense routes. U vertrekt vanuit Houffalize en keert terug langs prachtige wegen die naar de oostelijke Ourthe leiden.


De schitterende RAVeL van de 'Vennbahn' voert u vanuit Waimes naar het plateau van de venen en Sourbrodt, een van de hoogst gelegen dorpen van België.


De fietstocht in de landelijke Condroz slingert zich door de weiden en langs de 'verloren' dorpen: een droomtafereel waarin alles rust en harmonie is.


Langs water en groen

Download ook het roadbook 'RAVeL langs het water'

Kent u het land van het snelstromend water? Het platteland rond Doische toont een van de mooiste landelijke gebieden van Wallonië. De RAVeL doorkruist de veendepressie en trekt langs mooie dorpen.


Ontdek de rivier de Mehaigne en fiets langs deze blauwe streep die zich slingert door het groene en goudgele landschap van Haspengouw, een van de graanzolders van België en een prachtig natuurpark.


De fietstocht door het hart van het land van Aubel zich langs de vele boomgaarden die de streek sieren. Met de vruchten bereidt men lekker siropen en fruitciders. Deze streek wordt niet voor niets het zoete land genoemd.


De RAVeL in Jodoigne laat u een ander beeld van Brabants Haspengouw ontdekken met velden, velden en velden.


Henegouwen is het land van de groene wegen. Vertrek langs twee van deze RAVeL's naar de Samber van de binnenschippers.

 


Overtuigd van het al het moois dat u onderweg te wachten staat? Bestel dan snel het roadbook!

Zin in nog meer fietsroutes? Download dan ook onze brochure 'De mooiste fietstochten' en het roadbook 'RAVeL langs het water'