U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

 

Roadbook: RAVeL langs het water


Bent u een fervent fietser? Dan is dit gloednieuwe RAVeL-roadbook met 10 prachtige fietsroutes langs het water beslist iets voor u. Bestel nu de brochure!


Wat heeft dit roadbook voor u in petto?


Tussen de Condroz en de Ardennen
bezit de Famenne voortaan een schitterend netwerk van fietsroutes met knooppunten die aangevuld worden door de RAVeL van de Ourthe, die verder loopt voorbij Petit Han.


De vallei van de Boven-Maas neemt u mee naar een streek met een rijke geschiedenis in een uitgebreid erfgoed, zoals Bouvignes, dat een middeleeuwe een belangrijk handelsstadje was.


In het land van de Condroz fietst u boven de kronkelingen van de Ourthe, tussen de steile rotsen van Sy en de heuvelkammen van de Condroz.


Kunt u zich een betere manier indenken om de vallei van de Lesse te verkennen dan met de fiets? De RAVeL langs de rivier is ongetwijfeld een van de mooiste van het land.


De vallei van de Haute-Lesse, de streek van Redu in hartje Ardennen toont een aangrijpend contrast tussen zijn plateau en zijn diepe valleien die uitgegraven werden door zuivere en heldere rivieren.


Ken u het land van de otter al? Wanneer u van Martelange naar Hollange fietst, ervaart u een aangename rust in de vallei van de Sûre. Een echte aanrader!


Kronkelen langs rivivieren


Fiets van de Ardennen naar de Gaume en zie hoe de Semois in Herbeumont de wilde Ardennen en in Chassepierre de zachte Gaume doorkruist... Wat een prachtige uitzichten!


Langs de oevers van het meer van Gileppe hangt de sfeer van het Canadese grote noorden.


Een zeer leuke tocht die aanvankelijk de zeer mooie RAVeL van de Ourthe volgt, kringelt nadien langs de gehuchten van de Condroz. Beleef geluk aan de oever van de Ourthe.


In de Ourvallei reist u naar de landsgrens en ontdekt u een geïsoleerde streek die haar charme en ongerepte natuur heeft weten te behouden.


Overtuigd van het al het moois dat u onderweg te wachten staat? Bestel dan snel de brochure !

Zin in nog meer fietsroutes? Download dan ook onze brochure 'De mooiste fietstochten' en het roadbook 'RAVeL op het platteland'.