U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

Parcours

Ontdek onze zes suggesties voor een leuk en geslaagd weekend!

 

 

Geliefden

Het romantische Brussel


© Pavel Losevsky - FOTOLIA

U zoekt een romantische stad voor een geslaagd weekend voor verliefden? Welkom in Brussel! Een weergaloos architecturaal erfgoed, gastronomie, volksmarkten… U zult niet ontgoocheld zijn!

Kunstliefhebbers

Brussel, artistieke stad

Met zijn architecturaal erfgoed, zijn talrijke musea en curiositeiten zoals zijn marionettentheater heeft Brussel alles om kunstliefhebbers te verleiden. Ze zullen niet enkel hun passie voluit kunnen beleven maar daarnaast ook genieten van de lekkere lokale keuken.

Een Europese hoofdstad voor holebi’s-

Zijn legendarische Parade@Pride - Feest van de Belgische Holebi-gemeenschap (Gay Pride) de maandelijkse feesten in La Démence die bekend zijn in heel Europa, voorloper in de holebibeweging… Brussel is ook de hoofdstad van de ‘gays’! Dat wordt vertaald door een perfecte integratie van holebi’s in de bevolking en zelfs door de aanwezigheid van een standbeeld in de gay-wijk van de stad!

Fijnproevers

Brussel, een stad die de smaakpapillen verwent


© OPT / Joseph Jeanmart

De Belgische hoofdstad telt ongeveer 1500 restaurants ((). En elk van hen is het bewijs dat de stad de beste gerechten van Europa aanbiedt: mossels, uitstekende vis- en vleesgerechten, wafels… en vergeten we vooral de bieren en de chocolade niet () die tot de beste ter wereld behoren!

Jongeren

Cultuur, uitgaan en gastronomie

Brussel en jongeren, het lijkt wel of ze voor elkaar geschapen zijn. Onder meer omdat een groot deel van de buitenlanders die er leven jonge mensen zijn die voor Europa werken. En dat internationale dynamisme ziet men ook in de Brusselse straten en de nachten!

Gezinnen

Brussel, een stad voor mensen van 0 tot 99 jaar!

Jonge Vrouw en Meisje
© Pavel Losevsky - FOTOLIA

Brussel kan groot en klein bekoren… en is dus een gedroomde gezinsbestemming. De troeven van de stad? Zijn diversiteit maar ook de rijkdom van zijn erfgoed en zijn activiteiten. Het is ook nog een stad op mensenmaat wat leuk is voor ouders en kinderen. En om u te overtuigen hoeft u slechts ons voorstel voor een gezinsweekend in Brussel te volgen!