U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterYoutubepinterestRss

 

Nightlife

Brussel is een van de meest trendy hoofdsteden ter wereld! Ze leidt een dubbel leven, perfect, braaf en geordend overdag, op de ritmes van de beste DJ's van het moment 'by night'. Bars, restaurants en clubs genieten samen van deze verhitte sfeer om te feesten tot in de vroege uurtjes.

Zodra de nacht valt, springen lichten en neons aan... Concertzalen, privé-feestjes, clubs en zalen bieden uitstekende muziek voor ieder wat wils, om nog te zwijgen over deze ongelooflijke performances waarbij muziek, dans, foto en video gecombineerd word.

De Trendy, de BCBG, de Gay en Hetero Friendly feestjes, enz.... keuze te over om te bewegen op de dansvloer in Brussel en Wallonië. Ze hebben een goed gevulde nachtelijke agenda en zijn wereldwijd bekend als het Europese ontmoetingspunt van de Club Culture, een must voor de grote namen van de internationale Djing. Er zijn plaatsen waar u zeker moet langsgaan zoals de Mirano Continental en de Dirty Dancing feestjes waar elektronische muziek gecombineerd wordt met live-voorstellingen in een trendy sfeer. De prachtige Louise Gallery Event Hall, een van de grootste discotheken van Brussel, Mirano Continental, Le You. De beroemde B-club (Doudinge) aan de rand van Brussel, de H2o in Pecq (Doornik)... U verveelt zich hier niet!

Brussel

Wallonië

Waals-Brabant :

Henegouwen :

Luik :